Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εκλογικό περίπτερο εν όψει των Ευρωεκλογών τοποθέτησε στην Κω η ΝΔ

04/06/2024
113 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Εν όψει των Ευρωεκλογών που θα διεξαχθούν στις  9 Ιουνίου 2024, τοποθετήθηκε εκλογικό περίπτερο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  στο πάρκο στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Ε΄ και Βασιλέως Παύλου, απέναντι από το Μνημείο Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 06/06 - 10:54
Εθνοπροδότες
Καλα κανετε για να ξέρουμε ποια κοματοσκυλα εχθρούς της Ελλαδος θα χώσουμε φυλακή για εσχάτη προδοσία Με μια Πατριωτική κυβέρνηση βάση Συντάγματος θα πατε ολοι μέσα !
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 09:36
Ανωνυμος
Έτσι μπράβο! Μην χάσετε! Να ξέρουμε που να ρίχνουμε τα φάσκελα! Από όλα μας τα προβλήματα σε αυτό το τόπο, αντί να βάλετε τάξη στην αναξιοκρατία, την έλλειψη δικαιοσύνης, την λαμογιά και την αναποτελεσματικότητα του Δημοσίου, εσείς αποφασίσατε να μας βάλετε άλλο ένα πρόβλημα: αν οι γκεϋ θα κάνουν παιδιά και αν τα παιδιά που καταλήγουν σε αυτούς, είναι παιδιά κατώτερου θεού! Είστε απλά γελοίοι! Ο Κασελάκης και άπατος να πάει, αυτό που ήθελε το πέρασε και τώρα αντε γεια! Καθίστε εσείς να περιμένετε μια άλλη πρόθυμη προϊσταμένη στην Δ.Ο.Υ ή σε άλλη θέση, να σας μεταφέρει το ταμείο. Βραβεύστε την κιόλας! Απο την άλλη βάλτε τεκμήρια στο κάθε κακομοίρη αντι να κάνετε την δουλειά σας όπως πρέπει! Είστε για κλάματα! Διορθωθείτε γιατί ο επόμενος Κασελάκης θα εμφανιστεί απο το πουθενά και θα σας πάρει περίπατο και τις επόμενες εκλογές, όπως το Δήμο της Αθήνας! Και ίσως τοτε η Δικαιοσύνη να αρχίζει να δικάζει δίκαια και ανεξάρτητα. Και τότε σας βλέπω όλους παρέα με το Μηχαλολιάκο!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ