Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ένταση στον ραδιοφωνικό αέρα μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Ρένας Παυλάκη στη Ρόδο

31/05/2024
341 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

Άγρια κόντρα προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο περιθώριο συνέντευξης που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Voice 99,5» της Ρόδου και τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι δεν υπήρξε διαφημιστική καμπάνια πέρυσι μετά τις φωτιές, με τη Ρένα Παυλάκη να του επισημαίνει ότι δεν έχει σωστή ενημέρωση, διότι υπήρξε ειδική καμπάνια και μάλιστα είχε απήχηση σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι τόνοι ανέβηκαν και σε άλλο σημείο της συζήτησης, όταν η δημοσιογράφος υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνος που το 2015 εκχώρησε στην Τρόικα τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ των νησιών, πλήγμα που δεν μπόρεσε να επουλώσει το μεταφορικό ισοδύναμο.


«Πέντε χρόνια κυβερνάει ο Μητσοτάκης και μου λέτε για τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη;» ήταν η απάντηση Κασσελάκη. «Είναι μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, επειδή ξεκάθαρα δεν επικοινωνούμε», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η απάντηση της ήταν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χθες στο νησί, ήταν με 30 ανθρώπους, με τον Στέφανο Κασσελάκη να την προκαλεί να πάει όπου θέλει μαζί του, «ακόμα και στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό, που κώλωσε να έρθει ο πρωθυπουργός και θα δούμε ποιος είναι λαϊκός και ποιος όχι».

«Επειδή έχω να πάω στο αεροπλάνο, πρέπει να φύγω», είπε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποχώρησε από το στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού φανερά εκνευρισμένος και λέγοντας «εντάξει, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα».

(skai.gr)

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Ζερβός Γεώργιος
Ζερβός Γεώργιος 01/06 - 14:08
Χαζά παιχνίδια
Χαζά παιχνίδια είναι όλα αυτά παιδιά.. αν οι δημοσιογράφοι έκαναν τις σωστές ερωτήσεις κανένας πολιτικός δεν θα πήγαινε ποτέ σε κανένα πάνελ… Το ότι ο ΣυΡιζΑ σκότωσε 104 ανθρώπους κ δεν το συζητάμε καν πλέον σε αυτή τη χώρα???????? Δείχνει πραγματικά πόσο θλιβερή είναι η εικόνα που Βρίσκεται η χώρα μας αυτή τη στιγμή..ο ΣυΡιζΑ 104 η Ν.Δ. 57 και όλοι εμείς η ραγιάδες τους Να τους χειροκροτάμε αντί να τους φτύνουμε….. Αποχή από κάθε εκλογική διαδικασία..είναι η μόνη ψήφος που μας έχει μείνει δυστυχώς??????????
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/06 - 13:27
Χα Χα Χα
Έδειξε απλά ποιος είναι ο σπουδαίος πολιτικός κασσελακης. Ένας άσχετος που δεν έχει ιδέα για τίποτα. Τώρα που ήρθε η ώρα για ουσιαστικό πολιτικό λόγο τα έχει χάσει. Άσε το παιδάκι να κάνει βόλτες με το σκυλακι του. Μην του βάζεται δυσκολα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/06 - 10:17
Νεοδημοκρατης
Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι στην Κω και υποστηρίζουν αυτό το πράγμα και υποτίθεται ότι έχουν και όραμα..... Δεν πειράζει, άλλη μια απάντηση την ερχόμενη Κυριακή μήπως και πάρουν χαμπάρι τί γίνεται.Οι νοήμονες την έκαναν με ελαφρά πηδηματακια..... Υπομονή μέχρι την διάλυση.......
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/06 - 10:03
Προς μιραντα
Από το να υπερασπιστουμε και να στηρίξουμε δολοφόνους χίλιες φορές καλύτερος αυτός
miranta
miranta 01/06 - 06:33
Προσοχή
Μην χάσουμε αυτόν τον σπουδαίο πολικό Άνδρα.Ειλικρινά λυπάμαι τους αριστερούς που πρέπει να υπερασπίσουν και να ψηφίσουν ,αυτό το πράγμα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 23:34
Πότε ξανά
Ποτε ξανά αριστερά. Ποτε ξανά πολακισμος. Ποτε ξανά τρολ στη ζωή μας. Στις υπογες της κουμουνδουρου η σαπίλα έχει πιάσει ταβάνι. Τοπικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ βρωμίζουν καθημερινά το δημόσιο διάλογο με τοξικότητα και ύβρεις. Φτάνει πια.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 21:37
Τρολ
Τα γνωστά άγνωστα ανώνυμα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσουν να γεμίζουν με σχόλια το κείμενο.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 18:59
Εξαγορασμενες συνειδησεις
Μεγαλη αγενεια εδειξε η συγκεκριμενη. Τελικα ολος σχεδον ο δημοσιογραφικος κοσμος παιζει το παιχνιδι Μητσοτακη.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ