Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Έντονη αντίδραση του Ιωάννη Παππά για το πρόβλημα με το πλοίο «ΟΛΥΜΠΟΣ»

12/07/2022
23 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Έπειτα από την μη αναχώρηση του πλοίου «ΟΛΥΜΠΟΣ», που θα συνέδεε τον Πειραιά με την Ηρωική Νήσο Κάσο και την Κάρπαθο , αλλά μετά από επιθεώρηση κρίθηκε μη αξιόπλοο, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία εκατοντάδων συμπολιτών μας αλλά και επισκεπτών, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, επικοινώνησε με την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του και ζητώντας την άμεση επίλυση του ζητήματος, με σκοπό να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και να διανεμηθούν τα μεταφερόμενα προϊόντα, όπου υπάρχει ανάγκη.

Ο κ. Παππάς έλαβε τη διαβεβαίωση, πως οι συμπολίτες, οι επισκέπτες και τα οχήματα που αναμενόταν να ταξιδέψουν με το «ΟΛΥΜΠΟΣ», θα φύγουν σήμερα το μεσημέρι στις 3 η ώρα με το BlueStarPatmos.

Επίσης, το γρήγοροπλοίο που συνδέει την Κρήτη με την Ηρωική Νήσο Κάσο, Κάρπαθο, Χάλκη και Ρόδο, ξεκινάει την Παρασκευή στις 15/07. Λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε, ο κ. Παππάς ζήτησε από την ηγεσία του Υπουργείου, να παρατείνει τα δρομολόγια και τον Σεπτέμβριο και να μην σταματήσει στις 4/9, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ