Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

"Επεισοδιακή" η κοπή πίτας της ΝΔ στη Ρόδο

03/03/2024
2364 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Και τρακτέρ και με επεισοδιακή αποχώρηση του υφυπουργού κ. Παππά από την σημερινή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με επίσημο προσκεκλημένο τον υπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Δένδια και με κραυγαλέα την απουσία όλης της βάσης του κόμματος, έγινε η κοπή της πίτας του κόμματος στο ξενοδοχείο RODOS PALACE.

Η εκδήλωση “στιγματίστηκε” από την παρουσία των τρακτέρ έξω από το ξενοδοχείο, που κινήθηκαν εκεί οι αγρότες, διαμαρτυρόμενοι για τα αιτήματα τους που δεν βρίσκουν ως τώρα ανταπόκριση από την κυβέρνηση!

Η πρώτη “κακή στιγμή”  για την σημερινή εκδήλωση ήταν αυτή, που ανάγκασε την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου να διαμαρτυρηθεί για τις ενέργειες των αγροτών. Μετά από διαβουλεύσεις, κατάφεραν οι υπεύθυνοι της Νέας Δημοκρατίας να αποσοβήσουν τα χειρότερα και η εκδήλωση με καθυστέρηση μιας ώρας περίπου να ξεκινήσει!

Ο κ. Παππάς ήταν ο πρώτος που έλαβε τον λόγο και χαιρέτησε την εκδήλωση. Αμέσως μετά η κ. Μαίρη Καμπουράκη κυριολεκτικά εισέβαλε στην αίθουσα και παίρνοντας κυριολεκτικά από το χέρι τον κ. Παππά, τον ανάγκασε σε αποχώρηση με πλούσιες εκφράσεις και πολλά Γαλλικά!

Η εκδήλωση συνεχίστηκε από κει και πέρα κανονικά, με εξαιρετική ομιλία του Νίκου Δένδια: Μίλησε για τις Ευρωεκλογές και τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για την εξωτερική πολιτική της χώρας και για τα εξοπλιστικά προγράμματα που ακολουθούν παραδείγματα, όπως της Φινλανδίας, με ιδιαίτερα τεχνολογικά μέσα.

Σημειώνεται πως στην εκδήλωση οι Νεοδημοκράτες δεν ήταν παρόντες, όπως σε προηγούμενα χρόνια γινόταν. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με την είσοδο του κ. Παππά, αφού ακόμη και τα φώτα έσβησε η ιδιοκτήτρια, διαμαρτυρόμενη για την παρουσία του!

Ακόμη, δεν επετράπη η είσοδος στον κ. Δράκο με χρήση ανδρών security, για άγνωστους λόγους, πιθανώς για την μεταπήδηση του στην “αυλή” του κ. Χατζημάρκου…

Από τα στελέχη αποδιδόταν η μικρή προσέλευση κόσμου στην παρουσία των τρακτέρ που είχαν κλείσει τις εισόδους από την πλευρά της επαρχιακής οδού Ρόδου – αεροδρομίου αλλά και από την άλλη, στην οδό Ηλιάδων.  Πάντως ήταν συγκεντρωμένα 150  στελέχη που θέλησαν να δούνε και να ακούσουν τον υπουργό Εθνικής Αμυνας ενώ εντύπωση προκάλεσε η απουσία του περιφερειάρχη, λόγω κόπωσης, όπως αναφέρθηκε, με πρόσφατο ταξίδι του 11 ημερών στην Αίγυπτο!


skyrodos.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Μιραντα
Μιραντα 04/03 - 12:51
Βασικα
Έχω μια ερώτηση χρόνια τώρα και κανείς δεν απαντά.Τι διαφορά έχει το ΚΚΕ από τη ΧΑ;Καποιος να βοηθήσει;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ