Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επίθεση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη για το ζευγάρι στο Γαλάτσι: Χρησιμοποιεί μέλη της ΝΔ να παριστάνουν τους απλούς πολίτες

16/01/2024
84 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης με ένα βίντεο για τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με "απλούς πολίτες". Αφορμή η χθεσινή επίσκεψη Μητσοτάκη στο σπίτι ενός ζευγαριού στο Γαλάτσι το οποίο απέκτησε τη δική του πρώτη κατοικία, μέσω του προγράμματος "Σπίτι μου".

Μετά από τις φωτογραφίες από το τετ ατ τετ, πολλά sites έσπευσαν να σημειώσουν ότι το ζευγάρι αυτό δεν ήταν άγνωστο στον πρωθυπουργό, καθώς συμμετείχε σε προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ για την οικονομία στην Ελευσίνα.

Πρόκειται για τον Σπύρο Θεοδωρακάτο, ιδιωτικό υπάλληλο και τη Ραφαέλα Καπούλα, υπάλληλο σχολικού κυλικείου, οι οποίοι και σε εκείνη τη θεματική συζήτηση μιλούσαν για το σπίτι που απέκτησαν μέσω του προγράμματος.

Μάλιστα, στο βίντεό του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιορίζεται μόνο στη χθεσινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά δείχνει και άλλες συναντήσεις του, οι οποίες όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ δεν ήταν απλοί πολίτες αλλά μέλη και στελέχη της ΝΔ.

"Δείτε μαζί μου, στο βίντεο, κάτι περίεργα που συμβαίνουν. Αναρωτιέμαι, ποια είναι η ανάγκη που οδηγεί τον Πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί μέλη και στελέχη της ΝΔ ως απλούς πολίτες για να ξεγελάσει τους απλούς πολίτες; Ποιο είναι το όριο του κυνισμού του; Γιατί δεν πάει να μιλήσει με τους ανθρώπους που χάνουν το σπίτι τους από τους πλειστηριασμούς που επιτρέπει ο ίδιος; Τον καλώ να πάμε μαζί σ’ ένα τέτοιο σπίτι ν’ ακούσει χωρίς "ηθοποιούς" την πραγματικότητα" σημειώνει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα μετά το 32'20''





thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ