Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Φ. Χατζηδιάκος: Οι πρώτες δηλώσεις ως υποψήφιος βουλευτής - Τι είπε για υγεία και Hot Spot στην Κω

30/01/2023
117 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίσημη παρουσίαση από το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, έκανε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 και Βήμα της Κω, ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος. Ο υποψήφιος βουλευτής που υπηρέτησε για δεκαετίες την τοπική αυτοδιοίκηση τόσο από την θέση του αντινομάρχη, όσο και εκείνου του δημάρχου Ρόδου, θέτει τον εαυτό του στην κρίση των Δωδεκανησίων βάζοντας στην ατζέντα κρίσιμα ζητήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Ο ίδιος βρισκόταν στην Πάτμο, την Κυριακή συμμετείχε στις τιμητικές εκδηλώσεις για τους ήρωες των Ιμίων στην Κάλυμνο, την Τρίτη θα βρίσκεται στην Λέρο και τις επόμενες ημέρες στην Κω.

Βοηθώ στην ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα 

« Κλήθηκα από το κόμμα άτυπα από το Πάσχα επίσημα από την Κυριακή να συστρατευτώ και να βοηθήσω στην ανασυγκρότηση της παράταξης ενόψει των εκλογών. Μαζί με όλους τους υποψήφιους διαδίδουμε το μήνυμα το μήνυμα και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ. Χαίρομαι που η πρώτη μου επίσημη δήλωση γίνεται μέσα από το Ράδιο Πρώτο και το Βήμα της Κω στα Βόρεια Δωδεκάνησα. Εύχομαι να μου φέρετε γούρι». 

Με ενωτική διάθεση για την επίλυση των προβλημάτων των νησιών 

Στην πρώτη του συνέντευξη εμφανίζεται ενωτικός καθώς τόνισε την ανάγκη όλοι μαζί υποψήφιοι από όλα τα κόμματα, βουλευτές, δήμοι και περιφέρεια να συνεργαστούν για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων όπως είναι για παράδειγμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Κω, ή ακόμη και την διαχείριση των διαμενόντων στις δομές μεταναστών στο Πυλί καθώς τελευταία σημειώνονται σοβαρά περιστατικά που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στον τουρισμό της Κω και της Ρόδου σε σχέση με τους τουρίστες από Ισραήλ.

« Από την θητεία μου στην νομαρχία αλλά και στον Δήμο Ρόδου η συνεργασία με όσους μπορούν να βοηθήσουν στο να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα ήταν δεδομένη. Πρέπει όλοι μαζί να διεκδικήσουμε καλύτερες συνθήκες για την δημόσια υγεία στα νησιά μας. Για πολλά θέματα συνεργάστηκα ως δήμαρχος τόσο με τον κ. Σαντορινιό όσο και με τον κ. Καματέρο για να βρεθούν λύσεις. Άλλο ένα τεράστιο θέμα είναι η ακτοπλοική σύνδεση. Τα Δωδεκάνησα είναι ο πιο δύσκολος νομός. Το καλοκαίρι η συγκοινωνία είναι σε καλύτερα επίπεδα αλλά το κάθε νησί έχει τις δικές του ανάγκες και τα δικά του ποιοτικά χαρακτηριστικά».

Προβληματισμός για τους πανηγυρισμούς Παλαιστινίων στο Χοτ Σποτ στο Πυλί και το πως μπορεί να επηρεαστεί ο τουρισμός

Ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρθηκε και στις πρόσφατες εικόνες που δημοσιεύτηκαν από το Hot Spot στο Πυλί όπου περίπου 1000 Παλαιστίνοι διαμένοντες εμφανίζονται να πανηγυρίζουν για πολύνεκρη επίθεση σε συναγωγή στο Ισραήλ. Ως γνωστόν η Κως αλλά και η Ρόδος κάθε χρόνο δέχονται ένα σημαντικό αριθμό Ισραηλινών τουριστών και τέτοιες ενέργειες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά στον τουρισμό.

« Το μεταναστευτικό θέλει σοφή αντιμετώπιση. Τέτοια περιστατικά όπως συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στον τουρισμό της Κω και της Ρόδου. Γνωρίζουμε όλοι ότι η ισραηλινή αγορά είναι μία πολύ καλή αγορά για τα νησιά μας».

Σάντυ Λαδικού 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/01 - 22:31
Νεοδημοκρατης
Τί σενάριο σκέφτηκε ο τύπος; Καλά αυτοί πράγματι είναι δυσφήμιση και επικίνδυνοι για την χώρα.Ρε πάτε καλά; Συνέλθετε που θέλετε και να κυβερνήσετε.Αντε να δούμε με τον κάθενα που ότι του κατέβει το αμολαει.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@......

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ