Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Ιερομνήμων: Καθημερινά κατεβαίνει το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης - Να μην βγει χαμένη η Κως

16/09/2023
359 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, με την εκλογική θερμοκρασία να ανεβαίνει σταθερά και το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης να κατεβαίνει εξίσου σταθερά, έχει εμπεδώσει πλήρως ο κόσμος τους λόγους, που οι μεν είναι καλύτεροι από τους δε και το αντίθετο. Οι προσβολές ευθείες και μη, εξακολουθούν να εμφανίζονται σε όλες τις αρχικές σελίδες των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, γεγονότα του παρελθόντος έχουν αναδυθεί, από χίλιες και μία πέτρες, που σηκώθηκαν προεκλογικά και καμιά ανάρτηση προγράμματος. 

Η μόνη χαμένη από όλα αυτά δυστυχώς και ως συνήθως θα είναι μόνο η Κως. Οι εκλογές είναι γιορτή, σηματοδοτούν την αλλαγή και την ανανέωση προς το καλύτερο. Με τις πρακτικές που χρησιμοποιούνται, ο κόσμος έξω αρνείται να ασχοληθεί, βλέπει μόνο το κακό και το χειρότερο. Ο ξεπεσμός του επιπέδου της κεντρικής πολιτικής σκηνής είναι δεδομένος. 

Μην αφήσουμε να συμβεί και στα τοπικά πολιτικά πράγματα. Σεβαστείτε τον πολιτικό σας αντίπαλο και ΚΥΡΙΩΣ σεβαστείτε τον κόσμο που έχει στραφεί εναντίον της πολιτικής σκηνής εξαιτίας των πρακτικών σας. Δώστε προτάσεις, δώστε πρόγραμμα, δώστε σεβασμό και χαρίστε, μέσω της ενασχόλησής σας με τα δημόσια πράγματα, στην Κω, το αύριο που της αξίζει.

Γιώργος Ιερομνήμων:

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ