Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Νικητιάδης από τη Σύμη: Ισχυρό ΠΑΣΟΚ στη Βουλή για να έχουν τα Δωδεκάνησα ξανά φωνή

28/04/2023
74 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την αναγκαιότητα εκπροσώπησης της Δωδεκανήσου στη Βουλή από το ΠΑΣΟΚ,  επεσήμανε ο τ. υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Νικητιάδης κατά την ομιλία του στη Σύμη την Πέμπτη 27 Απριλίου. Από τη λεγόμενη «Πράσινη Πλατεία» του νησιού, ο κ. Νικητιάδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους Συμιακούς Γιώργο και Φώφη Γεννηματά.

Ένα ΠΑΣΟΚ με ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή, όπως υπογράμμισε, θα αποτελέσει παράγοντα σταθερότητας στη δημιουργία κυβέρνησης η οποία θα εφαρμόσει τις προγραμματικές θέσεις του Κινήματος που αποτελούν «κόκκινη γραμμή» όπως η προστασία της πρώτης κατοικίας και η κοινωνική κατοικία, η ενίσχυση του ΕΣΥ, η ορθή διανομή του Ταμείου Ανάκαμψης, η επαναφορά του ΕΚΑΣ και η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων

Ο τ. υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει αφήσει τον τουρισμό στον «αυτόματο πιλότο» υπενθυμίζοντας την τεράστια συμβολή της νησιωτικής χώρας στον προϋπολογισμό του κράτους μέσω των εσόδων από τον τουρισμό, με δυσανάλογες όμως παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους νησιώτες αναφερόμενος χαρακτηριστικά στην πλήρη απαξίωση των δομών υγείας στα νησιά.

Επεσήμανε την επιτακτική ανάγκη επαναφοράς του καθεστώτος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που καταργήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και διατηρήθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ και δεσμεύτηκε πως όλα αυτά θα αλλάξουν όταν τα Δωδεκάνησα αποκτήσουν ξανά φωνή στη Βουλή.

Νωρίτερα ο κ. Νικητιάδης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο και στη συνέχεια περιόδευσε στα καταστήματα του νησιού και όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με επαγγελματίες και κατοίκους.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ