Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Νικητιάδης από την Αστυπάλαια: Μόνο με ισχυρό ΠΑΣΟΚ στη Βουλή μπορούν τα νησιά μας να ελπίζουν σε αναπτυξιακή πορεία

10/05/2023
28 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Στις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ που θα δώσουν λύσεις στα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τα νησιά μας, αναφέρθηκε ο τ. υφυπουργός Τουρισμού Πολιτισμού και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Γιωργος Νικητιαδης από την Αστυπάλαια, την οποία επισκέφθηκε την Τρίτη 9 Μαΐου. 
Η έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού για τον τουρισμό, η απαξίωση του δημοσίου συστήματος υγείας, η ανυπαρξία προστασίας των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, η ανάγκη επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας και η ορθή διαχείριση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, ήταν μερικά από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Νικητιαδης.  
Ο τ.υφυπουργός ανέφερε πως μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει ουσιαστικές προτάσεις για την επίλυση όλων αυτών των ζητημάτων. Υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να λάβει ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμά του σε μια συμμαχική κυβέρνηση με σοσιαλδημοκρατικό πρόσημο. 
Σημείωσε πως βασικη πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι η προάσπιση της δημόσιας υγείας, ο στρατηγικός σχεδιασμός για την ανάπτυξη του τουρισμού με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ενίσχυση της συγκοινωνίας μεταξύ των νησιών και η προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. 
Τέλος ο κ. Νικητιαδης υπογράμμισε πως τα Δωδεκάνησα θα πρέπει να αποκτήσουν ξανά "πρασινη" φωνή στη Βουλή η απουσία της οποίας ζημίωσε τα νησιά μας, κάτι που μπορεί να αλλάξει μόνο με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/05 - 14:14
Νεοδημοκρατης
Συγκέντρωση 12 ατόμων.Αν πάρει 11 ψήφους θα έχουμε νοθεία και αλλοίωση αποτελέσματος;Ε,ρε, κατάντια......

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ