Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Νικητιάδης: Αποκομμένη από την πραγματικότητα της ακρίβειας η Νέα Δημοκρατία

01/12/2023
12 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ο επικεφαλής του ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης  της Νέας Δημοκρατίας Στράτου Σιμόπουλου σε τηλεοπτικό σταθμό ότι η «ακρίβεια αφορά ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας» και ότι «υπάρχουν άνθρωποι αρκετοί που περνάνε καλά», έκανε την εξής δήλωση :

«Ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στράτος Σιμόπουλος, αποκομμένος εντελώς από την πραγματικότητα, ανακάλυψε ξαφνικά, ότι η ακρίβεια αφορά πολύ μικρό μέρος της κοινωνία μας. Ένα ακόμη δείγμα της αλαζονείας της Νέας Δημοκρατίας. Η Μαρία Αντουανέτα,  καλούσε το Γαλλικό λαό να φάει παντεσπάνι αφού δεν είχε να φάει ψωμί. Δυστυχώς, την ίδια επαφή με την πραγματικότητα  φαίνεται να έχει και ο κ. Σιμόπουλος.

Ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν ποια είναι η θέση τους για την ακρίβεια. Είναι τελικά υπαρκτό πρόβλημα η ακρίβεια ή αφορά ελάχιστους όπως δηλώνουν οι βουλευτές της; Τα Ελληνικά νοικοκυριά δεν αντέχουν άλλο τις παλινωδίες μιας κυβέρνησης, η οποία αδυνατεί να αντιμετωπίσει το κορυφαίο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα»

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
miranta
miranta 01/12 - 21:53
Βασικα
Το θέμα είναι πια είναι η πρόταση σας.Ειστε εκτός πραγματικότητας αν συνεχίσετε έτσι,απλά να κατηγορείτε χωρίς την άλλη πρόταση.Δεν είναι τυχαίο ότι στις δημοσκοπήσεις ο Μητσοτάκης πέρνει για καταλληλότερος πρωθυπουργός 41% και ο δεύτερος 5%.Ανσκευτεις ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ περνούν 12 και 15 ,ούτε οι ψηφοφόροι τους δεν θεωρούν τους αρχηγούς τους κατάλληλους.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ