Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Νικητιάδης: Είμαστε υπερήφανοι κ. Πρωθυπουργέ που εργαστήκαμε ως σερβιτόροι

02/02/2024
93 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Με αφορμή την πρόσφατη απάντηση του κ. Πρωθυπουργού προς αγανακτισμένο αγρότη ότι «Ούτε γραρσόνια θα γίνετε, ούτε θα φύγετε στη Γερμανία» ο βουλευτής Δωδεκανήσου και τ. Υφυπουργός Πολιτισμού - Τουρισμού Γ. Νικητιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

          « Δυστυχώς ο Πρωθυπουργός της χώρας, θεώρησε σκόπιμο για να καθησυχάσει αγανακτισμένο αγρότη, να δείξει τι πραγματικά πιστεύει, τόσο για το επάγγελμα του σερβιτόρου όσο και για όσους μετανάστες μας, βρίσκονται στη Γερμανία, εκδιωγμένοι ουσιαστικώς από την μητέρα πατρίδα. Ο κ. Μητσοτάκης, οφείλει μία στοιχειώδη ανάκληση, απέναντι σε ένα κλάδο που συνεισφέρει τα μέγιστα στην τουριστική ανάπτυξη και οικονομία και απέναντι σε όσους ομογενείς μας, διωγμένοι επι της ουσίας από την πατρίδα που αδυνατούσε να τους κρατήσει, συνεχίζουν έμπρακτα να εκδηλώνουν την αγάπη τους για τη χώρα μας διαρκώς.

Ελπίζω, ο κ. Πρωθυπουργός , να διορθώσει τις λαθεμένες αντιδράσεις του, ανακαλώντας με αυτό τον τρόπο, τα όσα δήλωσε.

Οι σερβιτόροι της χώρας μας, και όχι τα γκαρσόνια κ. Πρωθυπουργέ, εξυπηρετώντας εκατομμύρια τουρίστες και συμπατριώτες μας καθημερινώς, εργαζόμενοι υπο σκληρές συνθήκες και αμειβόμενοι με μισθό πολύ χαμηλότερο σε σχέση με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους, συνεισφέρουν σημαντικότατα στο ΑΕΠ της χώρας που σε ποσοστό πάνω από 20% διαμορφώνεται από τον τουρισμό μας. Εμείς οι νησιώτες κ. Πρωθυπουργέ, έχουμε οι περισσότεροι, εργαστεί ως σερβιτόροι τα νεανικά μας χρόνια και αισθανόμαστε υπερήφανοι για το επάγγελμα που ασκήσαμε. Η απαξίωση σας, δεν μας αγγίζει όπως και κανένα σερβιτόρο. Αγγίζει όμως εσάς, που για ένα τόσο σημαντικό για την οικονομία μας κλάδο, θα έπρεπε να έχετε διαφορετική εκτίμηση. Φροντίστε λοιπόν να ανακαλέσετε, αν δεν θέλετε να αυξάνεται η έλλειψη προσωπικού στον τουριστικό τομέα και αν πιστεύετε ότι κανένας εργαζόμενος δεν διαπραγματεύεται την αξιοπρέπεια του, όποιο επάγγελμα και αν ασκεί».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
miranta
miranta 03/02 - 09:53
Βασικα
Πολιτικός του περασμένου αιώνα.Παραποιηση λεγόμενων και έτσι θα κερδίσει τους σερβιτόρους.Καλα κρασιά.Ελατε στο σήμερα.Η κοινωνία σας έχει ξεπεράσει.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ