Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Νικητιάδης : Για 19 μέρες φτάνουν τα λεφτά στα νοικοκυριά. Η πολιτική της κυβέρνησης έχει μειώσει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων

25/01/2024
14 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη, βουλευτή Δωδεκανήσου και υπεύθυνου Κ.Τ.Ε Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, σχετικά με τα στοιχεία της ετήσιας έρευνας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για το εισόδημα και τις δαπάνες των νοικοκυριών

«Η ανικανότητα της αλαζονικής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, έχει οδηγήσει το 60% των νοικοκυριών να μη μπορούν να βγάλουν τον μήνα, το μηναίο τους εισόδημα να τελειώνει μέσα σε 19 μέρες, το 85% να μη μπορούν να αποταμιεύσουν και το 15% να ζει σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Η Νέα Δημοκρατία έχει υποβαθμίσει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων αναγκάζοντας το 73% να πληρώνουν περισσότερο από πριν σε δαπάνες διατροφής, ενώ το 80% θεωρεί ανεπαρκή τα μέτρα, που λαμβάνει η κυβέρνηση. Το λέει πλέον η ίδια η αγορά.

Τα στοιχεία της έρευνας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ για το εισόδημα και τις δαπάνες των νοικοκυριών το 2023, είναι αποκαλυπτικά και τραγικά για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά και την πορεία της πραγματικής οικονομίας.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σταθερά προτείνει για την αντιμετώπιση της ακρίβειας,  μείωση των συντελεστών ΦΠΑ και των ειδικών φόρων κατανάλωσης, ουσιαστικούς ελέγχους στην αγορά για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού  και των καταναλωτικών οργανώσεων».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ