Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Νικητιάδης: Να γίνει Επιτροπή Δήμου – Περιφέρειας - Υ.Πο. για την αναπαράσταση του Όρκου του Ιπποκράτη

19/02/2023
41 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Το ζήτημα της σπουδαίας αναπαράστασης του ιατρικού όρκου και της διάδοσης των αρχών και αξιών του μεγάλου πατέρας της ιατρικής Ιπποκράτη, έθεσε ο τ.Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης το  μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου.

Απευθύνοντας χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος Κω, πιο συγκεκριμένα ο κ. Νικητιάδης, υπογράμμισε τη σπουδαία παρακαταθήκη της αναπαράστασης του όρκου, που αποτελεί βασικό πυλώνα για τη διάδοσή των Ιπποκράτειων ιδεών. 

Προς τούτο κάλεσε το Δήμαρχο της Κω, κ. Νικηταρά, να συστήσει επιτροπή με τη συμμετοχή του Δήμου και της Περιφέρειας για να υπάρξει στοιχειώδης χρηματοδότηση με τη συμμετοχή εκπροσώπου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος προκειμένου να αναθέσουν σε κατάλληλο φορέα την αναβάθμιση της αναπαράστασης του Ιπποκράτειου όρκου στην κατεύθυνση ενός φόρουμ, αντιστοίχου του  «Ήχος και Φως» ανά την Ελλάδα με μουσική από μεγάλο συνθέτη στο επίπεδο του αείμνηστου Παπαθανασίου και  φωτιστικά εφέ που θα αναδείξουν το χώρο του Ασκληπιείου και τη μοναδικότητα της διαχρονικής αξίας κειμένου του όρκου του Ιπποκράτη. 

Τα μέλη του Ιδρύματος που παραβρέθηκαν στη  Γ.Σ εισέπραξαν πολύ θετικά την πρόταση του τ.Υφυπουργού και ξεκίνησαν συζήτηση με κατεύθυνση την υλοποίηση της.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Χατζηνικολαου Σπυρος
Χατζηνικολαου Σπυρος 20/02 - 08:52
Ωραίος!
ας φαει παντεσπανι..........τι να πεις τωρα?

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ