Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Νικητιάδης: Ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να δημιουργήσει διαφορετική εικόνα από αυτή που ζει το φετινό καλοκαίρι ο Ελληνικός λαός

22/07/2022
21 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ανακοίνωση Γιώργου Νικητιάδη, Γραμματέα του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους».

Πανικόβλητη η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός από το γεγονός ότι οι μισοί περίπου Έλληνες δεν θα καταφέρουν φέτος να πάνε διακοπές εξαιτίας της ανεξέλεγκτης ακρίβειας προσπαθούν με μπαλώματα, να δημιουργήσουν μια εικόνα διαφορετική από αυτή που ζει το φετινό καλοκαίρι ο ελληνικός λαός.

Έτσι, ο Πρωθυπουργός εξαγγέλλει διπλασιασμό του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» πιστεύοντας ότι με 30 εκ. ευρώ επιπλέον και συνολικά με 60 εκ. ευρώ θα διασφαλίσει τις διακοπές των μισών Ελλήνων που φέτος δυστυχώς δε θα ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους και δείχνει να αγνοεί τελείως τόσο τις τιμές των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων όσο και την τιμή της βενζίνης αν κάποιος θα αποφάσιζε να μεταβεί οδικώς στον τόπο που θα ήθελε να κάνει τις διακοπές του. Επιπροσθέτως ο κ. Πρωθυπουργός δεν έχει πληροφορηθεί από το αρμόδιο υπουργείο, τα αποτελέσματα του περσινού προγράμματος που μόνο επιτυχές δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με τη μειωμένη απορροφητικότητα του.

Ακόμα χειρότερα, προκαλούν θυμηδία οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για επέκταση της τουριστικής περιόδου, με τα 60 εκ. του προγράμματος αφού δείχνει την απόλυτη άγνοια του κ. Μητσοτάκη και των συμβούλων του για το τι σημαίνει επέκταση της τουριστικής περιόδου και τι σχεδιασμούς απαιτεί μια τέτοια προσπάθεια. Εκτός και εάν ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τις δηλώσεις του αρμόδιου για τον Τουρισμό υπουργού του κ. Κικίλια, όταν, αναλαμβάνοντας το υπουργείο, διατείνετο ότι θα επεκτείνει μέχρι και το Σεπτέμβριο την τουριστική περίοδο, μη γνωρίζοντας ότι η τουριστική περίοδος της χώρας στους μεγάλους προορισμούς επεκτείνεται ακόμη και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αναγνώστες
Αναγνώστες 22/07 - 23:49
Πολιτική
Ενώ εσύ πιο Αμερικανε λες πάντα την αλήθεια. όλοι οι ίδιοι είστε γι'αυτό μην κατηγορείτε ο ένας τον άλλο.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ