Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Νικητιάδης: Στο πλευρό των ξενοδοχοϋπαλλήλων για την επέκταση του επιδόματος ανεργίας

22/02/2023
54 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει και σε αυτό το θέμα.

Με αφορμή τις σημερινές κινητοποιήσεις του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου που συμμετέχει στις αντιδράσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού, μετά την απόρριψη της τροπολογίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για την επέκταση του επιδόματος ανεργίας στους εποχικά εργαζόμενους,  ο τ.Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα, Γιώργος Νικητιάδης, έκανε την εξής δήλωση:

«Εκφράζω τη συμπαράσταση μου στους ξενοδοχοϋπαλλήλους και στους εργαζόμενους στην εστίαση. Από τις αρχές Ιανουαρίου σε συνάντηση που είχα στο Εργατικό Κέντρο  Ρόδου με το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και τη διοίκηση του Κέντρου, μου είχε τεθεί το θέμα της επέκτασης του επιδόματος ανεργίας. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής  κατέθεσε σχετική τροπολογία στη Βουλή. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την απέρριψε. Το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει και σε αυτό το θέμα. Η βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στον τουρισμό αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη του τομέα αυτού που συμβάλει τα μέγιστα στην εθνική οικονομία. Επεσήμανα πολλές φορές πως χωρίς καλύτερες εργασιακές σχέσεις στα ξενοδοχεία και στον επισιτισμό, η έλλειψη προσωπικού στο χώρο θα αποτελέσει μόνιμο φαινόμενο που θα συνεχίσει να αυξάνεται, και αυτό θα είναι σε βάρος του τουρισμού μας»

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Τάξης 1971
Τάξης 1971 22/02 - 17:26
Πολιτική
Χα χα Αμερικανε με έκανες και γέλασα. Νασαι καλα. Ακόμα να πάρεις σύνταξη; Όλοι οι συμμαθητές του 1953 βγήκαμε στη σύνταξη μόνο εσύ και ο Σκανδαλίδης επιμένετε.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ