Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Νικητιάδης στον ΑΝΤΕΝΝΑ: Η ΝΔ ακυρώνει κάθε μεταρρύθμιση...

21/01/2024
19 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα θέματα της ακρίβειας και της εξωτερικής πολιτικής τοποθετήθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης, καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» του Αντέννα με τη Φαίη Μαυραγάνη το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου. 


Ο  κ. Νικητιάδης σημείωσε πως «Η ΝΔ καίει τα μέτρα που προωθεί ως μεταρρυθμίσεις».   Ενώ τόνισε πως «με ευθύνη της ΝΔ έγινε πρώτο θέμα ο γάμος των ομόφυλων και αφήσαμε την ακρίβεια, τα υπερκέρδη των τραπεζών και των super markets και την ακριβή ενέργεια να περάσουν στις δεύτερες και τρίτες ειδήσεις.

Η ΝΔ δε θέλει μεταρρυθμίσεις.

Όταν φέραμε τον πολιτικό γάμο, δεν τον ψήφισαν. Όταν φέραμε την αποποινικοποίηση της μοιχείας δε την ψηφίσαν. Ούτε την  ποινικοποίηση της ενδοοικογενειακής βίας ψήφισαν. Ακόμη και το κουτσουρεμένο σύμφωνο συμβίωσης που ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε δε το ψήφισαν ως κόμμα. 

Και φθάσαμε τώρα στο πρωτοφανές, να προτείνουν στους διαφωνούντες βουλευτές τους αποχή! Ποτέ ξανά δεν έγινε κάτι τέτοιο!»

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ