Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Νικητιάδης: Υποβάθμιση των ξεναγών και της ξενάγησης από το Υπ. Τουρισμού

19/06/2024
255 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη Βουλευτή Δωδεκανήσου – υπεύθυνου ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ και τ. Υφυπουργού Πολιτισμού Τουρισμού για το νομοσχέδιο του Υπ. Τουρισμού για την επικαιροποίηση  του πλαισίου άσκησης του επαγγέλματος των ξεναγών.

«Η παντελής άγνοια της Υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη για θέματα του χαρτοφυλακίου της και η αδιαφορία της για την πραγματική ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας αποτυπώνεται πλήρως στο νέο νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.

Το νομοσχέδιο που συμφώνως με τον τίτλο του «επικαιροποιεί» το πλαίσιο άσκησης του επαγγέλματος των ξεναγών, στην ουσία αποδομεί την πολύπλευρη και εθνικά αναγκαία  μορφή της εργασίας τους, περιορίζοντας τη δραστηριότητα τους σε μια στείρα παρουσίαση μνημείων και εκθεμάτων. Με τον τρόπο αυτό υποβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους τουρίστες και αποδυναμώνει το βασικό χαρακτηριστικό της ξενάγησης που είναι η πολυμερής και ολιστική πληροφόρηση των επισκεπτών. Οι διατάξεις του νομοσχεδίου ουδεμία σχέση έχουν με το σύγχρονο τρόπο ξενάγησης που είναι πολυδιάστατος. Αντιθέτως  ευτελίζει τόσο την ίδια την ξενάγηση, όσο και τους αποδέκτες της και τους ίδιους του ξεναγούς.»

 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/06 - 16:40
.
ΕΛΑ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΜΟΥ....ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ...ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΙΑΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.....ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΙΤΟΙ -ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΞΗΓΙΑΝΟΥΝ...... ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΜΕ 0% ΡΙΣΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΟΟΔΟ!!!!! ΑΝΑΠΤΥΞΗ...... ΜΕ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ "ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΤΕΣ"..... ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!! ΒΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΥΤΑ !!!!!!ΡΕΕΕΕΕΕΕ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ