Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Παππάς για Δικαστικό Μέγαρο Κω: H υπέροχη συμβολή όσων συνεργαστήκαμε, με σκοπό την υλοποίηση του έργου

12/04/2024
66 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Οι προσπάθειες για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου Κω και τη στελέχωση του Κτηματολογίου, ξεκίνησαν από τον Απρίλιο του 2021 και η συνεργασία μου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Πάνο Αλεξανδρή, που από την πρώτη στιγμή αγάπησε το νησί και στήριξε το έργο, ήταν συνεχής, όπως και με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, κ. Χατζηάμαλλο, τους οποίους, ειλικρινά  ευχαριστώ. 

Επίσης εκφράζω  ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ Α.Ε. κ. Τιμολέοντα Κατσίπο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, για την πάντα άμεση ανταπόκριση, στη διεκπεραίωση έργων, που ωφελούν την κοινωνία. Ο δρόμος, μέχρι την κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Κω, ενός  από τα έργα, που ακούγονται εδώ και δεκαετίες στα Δωδεκάνησα, αλλά παρέμεναν σε ασκήσεις επί χάρτου, δεν ήταν εύκολος. 

Ευχαριστώ επίσης για τη δημιουργική στάση τον Δήμαρχο Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά και  την άριστη συνεργασία, μέσα από πολυεπίπεδες προσπάθειες, που μας οδήγησαν στα σημερινά αποτελέσματα,  όπως αξίζουν στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου.

«Ιδιαιτέρως, ευχαριστώ από καρδιάς, για τις δημόσιες δηλώσεις, τον Επίτιμο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κω και Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Παναγιώτη Αβρίθη, στο ραδιόφωνο Real Voice 99,5 ο οποίος,  αναφέρθηκε με ακρίβεια στα  γεγονότα, καθώς και στην προσωπική μου συμβολή, από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας.  Θα πρέπει κάποια στιγμή, να τολμούμε όλοι, να λέμε την ακριβή αλήθεια. Ειλικρινά, η στάση του, μου δίνει τη δύναμη,  για ακόμα πιο μεγαλεπήβολα έργα. 

Η κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω ξεκινά άμεσα, με χρηματοδότηση από  ΤΑΧΔΙΚ και υλοποίηση από ΚΤΥΠ Α.Ε. δίνοντας με τον τρόπο αυτό λύση, στο χρόνιο αίτημα των νομικών και των πολιτών του νησιού» 


Από το Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/04 - 08:30
οι δικηγόροι να έχουν τις γραφειάρες τους ....
για να καταλάβουμε ενώθηκαν όλα αυτά τα πρόσωπα για να κατασκευαστεί το δικαστικό μέγαρο ... Αυτό είναι 1η προτεραιότητα για την Κω .... Δηλ. να δικάζονται οι ποινικοί εγκληματίες σε καλύτερες αίθουσες .... και οι δικηγόροι να έχουν τις γραφειάρες τους .... Το νησί δεν έχει νοσοκομείο, τα σχολεία είναι ακόμα σε αίθουσες προκατ, 2ο κλειστό γυμναστήριο, κολυμβητήριο, οδικούς άξονες, ΧΥΤΑ, εργοστάσιο ανακύκλωσης απορριμμάτων .... Η αλαζονεία των πολιτικών και ειδικά του Δημάρχου δεν έχει όρια ...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/04 - 22:04
Μπράβο
όσους πραγματικά δούλεψαν και δεν είχαν μονάχα δημιουργική στάση. Κάποια στιγμή αξίζει και ΠΡΕΠΕΙ να δίνουμε μπράβο και συγχαρητήρια σε αυτούς που πραγματικά παράγουν έργο και όχι σε αυτούς που καρπώνονται τις επιτυχίες. Είναι και ντροπή στην τελική. Μπράβο ειλικρινά στον Χατζηάμαλλο, στον Αβρίθη, στον Χατζημάρκο και τον ΓΓ. Άμα είστε εσείς μπροστά ελπίζουμε και σε κάτι καλύτερο.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ