Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Παρασκευάς: Να οριστεί από το ΠΑΣΟΚ υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Βουλευτής Γιώργος Νικητιάδης

12/07/2023
224 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Την πρόταση ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να υποστηρίξει ως υποψήφιο περιφερειάρχη στις εκλογές του Οκτωβρίου τον νυν βουλευτή κ. Γιώργο Νικητιάδη κατέθεσε σήμερα με επιστολή του στην Επιτροπή Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ ο πρώην βουλευτής κ. Γιάννης Παρασκευάς.

Ο κ. Παρασκευάς προτείνει επίσης να δοθεί άμεσα χρίσμα και για υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου, υποστηρίζοντας ότι πέντε από τους επτά που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου είναι "εμμέσως ή αμέσως" μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα στην επιστολή που έστειλε ο κ. Παρασκευάς αναφέρει τα εξής:

"Σύντροφοι,

Θεώρησα χρέος μου να απευθυνθώ γραπτά στην Επιτροπή Αυτοδιοίκησης, γενικώς για το θέμα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών και ιδιαίτερα για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Ρόδο και τα Δωδεκάνησα .

Ο χώρος της Αυτοδιοίκησης ήταν και παραμένει προνομιακός Πολιτικός χώρος για το ΠΑΣΟΚ.


Οι τωρινές Αυτοδιοικητικές Εκλογές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, λόγω των Εκλογών που προηγήθηκαν και των αποτελεσμάτων τους.

Πάντα κατά την άποψη μου, το ΠΑΣΟΚ έχει χρέος να δώσει το το πολιτικό του στίγμα και να καταθέσει με σαφήνεια τις θέσεις του για την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ και πως εννοεί την ενδυνάμωση των Θεσμών των ΔΗΜΩΝ και των ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ.

Παρ όλες τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις που έκαναν οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, οι θεσμοί των Δήμων και των Περιφερειών παραμένουν κολοβοί και έχουν γίνει εκτελεστικά όργανα των εκάστοτε Κυβερνήσεων.

Η αναγκαιότητα έκφρασης και κατάθεσης σοβαρών και τεκμηριωμένων θέσεων για την Αυτοδιοίκηση και σοβαρής, επίπονης και επίμονης προσπάθειας για την όσο των δυνατών μεγαλύτερη εκλογική επιτυχία, είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Η επιτυχία στις εκλογές αποτελεί το υπόβαθρο για την ανάταξη και ενδυνάμωση του πολιτικού μας χώρου, χωρίς αυτό, η όποια προσπάθεια, ανάταξης και ενδυνάμωσης, καταβαραθρώνεται στο κενό.

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος μας, υπολείπονται σαράντα μέρες για την κατάθεση Ψηφοδελτίων για τους ΔΗΜΟΥΣ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, δυστυχώς οι εκλογικοί Νόμοι που το ΠΑΣΟΚ ψήφισε και οι άλλοι τους διατήρησαν και ειδικά για τους ΔΗΜΟΥΣ, είναι κομμένοι και ραμμένοι για Κομματικούς υποψηφίους.


Για τον Δήμο της Ρόδου απαιτούνται Τετρακόσιοι (400) υποψήφιοι και το σαράντα (40 τοις εκατό γυναίκες, ποιός υποψήφιος χωρίς κομματική στήριξη μπορεί να συγκροτήσει αξιόλογο ψηφοδέλτιο?

Στην Ρόδο σύντροφοι, έχουν μέχρι στιγμής εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να είναι υποψήφιοι επτά (7) συμπολίτες μου και από αυτούς, οι πέντε δηλώνουν εμμέσως ή αμέσως ΜΕΛΗ και ΦΙΛΟΙ του ΠΑΣΟΚ.

Εάν συμμετάσχουν όλοι στις εκλογές με πλήρη ή ελλειπή ψηφοδέλτια, αναλογιστείτε ποιος είναι ο χαμένος.

Η απόφαση σας, αν θα δώσετε στήριξη ή όχι και σε ποιόν πρέπει να είναι άμεση και όχι μετά το Σαββατοκύριακο.

Κατανοώ ότι υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, όπως επίσης και το γεγονός ότι κανένας σύντροφος ή φίλος δεν έχει εκδηλώσει την επιθυμία να είναι υποψήφιος.

Βέβαιο είναι ότι για το ΠΑΣΟΚ, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι μια Περιφέρεια στην οποία θα ήθελε να έχει μια σοβαρή εκπροσώπηση και την έκφραση μιάς άλλης πολιτικής πρότασης για την περιοχή.

Είναι η κατ εξοχήν νησιώτικη περιοχή της χώρας και η ναυαρχίδα του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

Τα χαρακτηριστικά αυτού που θα μπορούσε με επιτυχία να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια, είναι αυτού που γνωρίζει το αντικείμενο του Τουρισμού και έχει γνώση της περιοχής.

Ο άνθρωπος που συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν είναι άλλος από τον σημερινό Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ τον κ. ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ.

Πέρασε από το Υπουργείο Εσωτερικών και από του Τουρισμού, γνωρίζει καλά και ως έγκριτος νομικός τα της Διοίκησης και τα του Τουρισμού και επί πλέον έχει μια σοβαρή Κοινοβουλευτική παρουσία.

Δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο και μετά τις εκλογές μπορεί να κάνει τις επιλογές του.

Με την σημερινή μου επιστολή αντιγράφω τον εαυτό μου, πάντα καταθέτω δημόσια την άποψη μου, χωρίς φόβο αλλά πάντα με πάθος, για την παράταξη που αφιέρωσα την ζωή μου και τόσα μου πρόσφερε και για τον αγαπημένο μου τόπο."


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/07 - 18:12
Προβλεψη!
Πάλι περίπατο θα κάνει ο Χατζημάρκος! Αφήστε τον άλλα 5 χρόνια να ολοκληρωθεί η καταστροφή!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/07 - 10:08
Πιο βαρια
Εγω προτεινω κοσμα σφυριου η κωστα σκανδαλιδη
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/07 - 09:42
Προς το παρον χατζημαρκος
Στο παραπεντε!! Τερμα για τη δημοκρατικη παραταξη. Την αλλη φορα!!
Κωος πολίτης
Κωος πολίτης 14/07 - 00:57
Περιφέρεια
Παρασκευα πιες κάνα φραπέ παίξε και πρέφα. Για αυτά είσαι καλός!!!
Σωστος
Σωστος 13/07 - 22:26
Γρηγορα γιατι χανομαστε
Συμφωνω για νικητιαδη. Θα παρει 28%. Τι αλλο θελει?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/07 - 17:59
Νεοδημοκρατης
Είδε η μύγα κ@λο και εχ@σε τον κόσμο όλο.Ηρεμα, τί πάθατε όλοι οι πολιτικοί σκελετοί, ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ; Εδώ στην Κω οι συνομήλικοι σου τα ίδια.Στο 11% είστε ακόμα.Τελικα είχαν δίκιο οι παλιοί που έλεγαν: πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.Προς το παρών,τσακα , ξύδι και καλό ταξίδι.....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ