Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Χατζηδαυΐδ: Ενωμένοι στον αγώνα και στη μάσα χωριστά

10/11/2022
29 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ή πως την άγρια καπιταλιστική αντιλαϊκή ανάπτυξη την βάπτισαν κρίση, το ταμείο είναι μείον , έχουμε και πόλεμο μην έχετε απαιτήσεις μας λένε .

Να δούμε όμως την πραγματικότητα τα δεδομένα.

Ο τουρισμός απογειώθηκε ,οι εξαγωγές εκτινάχθηκαν, το ΑΕΠ πήρε τα βουνά, οι επιχειρήσεις αυξήθηκαν. Τζίρος λοιπόν έγινε και μάλιστα μεγάλος . Βέβαια πίσω από κάθε παραγωγική δραστηριότητα υπάρχει ο ιδρώτας και το αίμα των εργαζομένων.

Πως λοιπόν έχουμε οικονομική κρίση ;

Έχουμε μας λένε πόλεμο . Αλήθεια πότε μας κήρυξε πόλεμο η Ρωσία; Πρέπει μας λένε να έχουμε ενιαία Ευρωπαϊκή πολιτική. Δηλαδή εμπλοκή της Χώρας μας στους διάφορους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Επειδή λοιπόν ακολουθούμε την προοδευτική  Ευρώπη ιδιωτικοποιούμε την παιδεία την υγεία την ενέργεια που εξανεμίζουν το όποιο πενιχρό εισόδημα του λαού.

Από τη μία λοιπόν μεγάλος τζίρος που παράγεται από τον ιδρώτα των εργαζομένων συνταξιούχων μικροεπαγγελματιών αγροτών και από την άλλη δελτίο στα τρόφιμα όχι λόγω έλλειψης αλλά λόγω ακρίβειας, δηλαδή λόγω ασυδοσίας διάφορων επιχειρηματικών ομίλων με τις ευλογίες της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Και τώρα στο δια ταύτα :

Ο εμπαιγμός το ψέμα η προσβολή της νοημοσύνης μας πρέπει να σταματήσει και να σταματήσει τώρα.

Συνεχίζουμε λοιπόν μετά την απεργία τις ενάτης Νοεμβρίου. Όλοι μαζί με τα σωματεία μας τους Συλλόγους μας για να ακουστεί παντού πολύ δυνατά το <φτάνει ποια>.

 Σε συμπόρευση με τα ΚΚΕ για να γίνει πρωταγωνιστής ο λαός.

Γιάννης Χατζηδαυΐδ

Συνταξιούχος ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ

Συμπορευόμενος με το ΚΚΕ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ