Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γιάννης Καλλιάνος: Βαριές καταγγελίες για δημόσιο νοσοκομείο - Παρακαλούσα να μπει σε ΜΕΘ ο πατέρας μου

25/04/2024
82 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Βαριές καταγγελίες από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για δημόσιο νοσοκομείο. «Στη χώρα αυτή πρέπει όλοι οι άρρωστοι να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο».

Τις δύσκολες ώρες που περνά λόγω της κατάστασης υγείας του πατέρα του μοιράζεται σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο Γιάννης Καλλιάνος, βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα.

Κλαίγοντας ο γνωστός μετεωρολόγος αφηγείται τι μεσολάβησε από την είσοδο του 78χρονου πατέρα του στο νοσοκομείο, με σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά», είπε.

«Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε, αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένειά μου», ξεκίνησε ο Γ. Καλλιάνος, για να προσθέσει:

«Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας, καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλό του, μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο. Του φέρθηκαν πάρα πολύ καλά στη Βούλα, όμως του είπαν ότι τέτοια μεγάλα αγγειοχειρουργικά θέματα δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να πάει σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο, του κάναν χειρουργείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού.

»Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. [...] Την έκτη μέρα έκανε αποκορεσμό, έπεφτε το οξυγόνο και έκανε δύσπνοιες. [...] Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε, τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα για να μπει σε ΜΕΘ, γιατί δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να είναι καλά.

» Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι μας ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε σαν καρδιολόγος να τον βάλουν σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας».

Ο Γιάννης Καλλιάνος περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια ότι παρακαλούσε τους γιατρούς να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ, αλλά μάταια. «Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν επιτόπου και μπήκε στην εντατική. Σας υπόσχομαι ένα πράγμα. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και από τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά εύχομαι να τα καταφέρει. Και ο Θεός να βοηθήσει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες. Πώς θα άντεχε ο πατέρας μου;».

«Αυτή είναι η κατάσταση σε αυτό το ελληνικό νοσοκομείο. Προσευχηθείτε αν θέλετε», λέει ο κ. Καλλιάνος και προσθέτει: «Στη χώρα αυτή πρέπει όλοι οι άρρωστοι να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο».


euro2day.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 09:48
κ. Καλλιανο έχετε ευθύνη
Αφού ευχηθώ στον πατέρα σας να είναι υγιής και να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές έχω να σας πω ότι έχετε τεράστια ευθύνη γιατί ως βουλευτής της ΝΔ καταστρεφετε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Κλαίτε εσείς για τον πατέρα σας αλλά στηρίζετε την ιδιωτική υγεία. Δηλαδή μόνο όταν ζοριζεστε προσωπικά μιλάτε για το πρόβλημα. Καιρός να μας αδειάσετε τη γωνιά

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ