Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γιάννης Χατζηδαυΐδ: Παπατζήδες, λαοπλάνοι... μέχρι την τελευταία στιγμή παραπλανούν και προσβάλουν τη νοημοσύνη του λαού

18/05/2023
227 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Μέχρι την τελευταία στιγμή παραπλανούν και προσβάλουν τη νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού.

Η ΝΔ κοκορεύεται ότι τα ψίχουλα που υπόσχεται στον Ελληνικό Λαό είναι μετρημένα, κοστολογημένα και εγκεκριμένα  από την ΕΕ.

Κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι υπόσχεται πολλά .Δεν είναι μετρημένα, κοστολογημένα, και ιδίως δεν έχουν την έγκριση της ΕΕ.   

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι κατηγορεί τη ΝΔ ότι δεν ξέρει να μετράει, ότι αυτά που υπόσχεται δεν είναι τόσα πολλά και δεν είναι και στις προθέσεις του.

Τα ψίχουλα που δίνουν και οι δύο είναι βέβαια γνωστά. Είναι αυτά που μας παίρνουν από τη μία τσέπη και μας τα δίνουν από την άλλη. Ζητιανιλίκια  στην ενέργεια ,στα τρόφιμα ,στα καύσιμα ,τα διάφορα ισοδύναμα και πάει λέγοντας.

Κοκορομαχούν κιόλας. Ποιος  ιδιωτικοποίησε περισσότερη ΔΕΗ, υγεία ,Παιδεία ,ποιος έφερε περισσότερες ξένες βάσεις στην Ελλάδα.  

Μέσα σ’αυτό το κλίμα λοιπόν ξεκίνησε και η τουριστική περίοδος.

Στο ξεπουλημένο και ιδιωτικό ποια αεροδρόμιο της Κω, σε αυτό που οι συνθήκες εργασίας είναι χειρότερες από τη δεκαετία του ΄50, και που τα αεροπορικά ταξίδια για τους ντόπιους  λόγω της ακρίβειας που έχει φέρει , έχουν γίνει όνειρα θερινής νυχτός,  οι αφίξεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. 

Γεμίζουν λοιπόν τα ξενοδοχεία –πόλεις .Και ενώ δεν έχει περάσει ούτε μήνας οι ξενοδοχοϋπάλληλοι από την <καλοπέραση > αισθάνονται ήδη κουρασμένοι  απελπισμένοι και συνάμα οργισμένοι.

Ο Πρωθυπουργός βέβαια ξεδιάντροπα υπόσχεται και άλλες τέτοιες καλές ποιοτικές δουλειές. Και τοπικοί παράγοντες το τερμάτισαν. Οι εργαζόμενοι μας λένε να αντιληφθούν ότι ασκούν λειτούργημα και όχι εργασία.

Και τώρα στο διαταύτα:

Την Κυριακή 21 Μαΐου έχουμε εκλογές .Ευκαιρία η κούραση και η οργή να γίνουν δύναμη και ελπίδα . Με ψήφο στο ΚΚΕ το κόμμα του αγώνα της συνέπειας και της ελπίδας. 

Γιατί μόνο ο Λαός μπορεί να σώσει το Λαό. Μόνοι τους και όλοι μας.

Γιάννης Χατζηδαυΐδ   

Συν/χος ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ    

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/05 - 18:05
η πρόταση της κ. Ρούφα .....
η πρόταση της κ. Ρούφα να μην στηθούν κάλπες στην Κω λόγω νοσοκομείου, δυστυχώς δεν την άκουσε ο Δήμαρχος ......
Χατζηνικολαου Σπυρος
Χατζηνικολαου Σπυρος 18/05 - 15:46
Τι είχες Γιαννη
Όλοι ίδιοι αλλά που μυαλό δεν έπρεπε να στηθούν κάλπες στην Κω μόνο κ μόνο λόγο νοσοκομείου όλα τα άλλα είναι για καταναλωση
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/05 - 10:30
Μην μπερδεύεται εσυ
Δεν μιλάμε για δεξιούς αλλα για ακροδεξιούς με πρωθυπουργό Λουδοβίκο που πετάει κουπόνια σε σκυλιά τα σκάνδαλα και το χρήμα που φάγανε σε 4 χρόνια δεν τα φάγε κάνεις ...η ΝΔ είναι εγκληματική οργάνωση όχι κόμμα...
Πολιτικός αναλυτής
Πολιτικός αναλυτής 18/05 - 10:10
Πολιτική
Ενώ εσείς οι αριστεροί με τη δεξιά τσέπη και την ξύλινη γλώσσα είστε οι καλύτεροι. Απομεινάρια του κομμουνισμού που έχει σβήσει μπροστά στα πλούτη και τις δικτατορικές συμπεριφορές των δήθεν κομμουνιστών . Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση έξω από όλα απομονωμένη και ευάλωτη. έτσι;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ