Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

H. KAMAΤΕΡΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ - ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ;

16/08/2022
105 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Τον περασμένο Ιούνιο με εγκύκλιό του το Υπουργείο Εσωτερικών "έκοψε" το χρηματικό επίδομα στέγασης σίτισης που παρείχαν ορισμένοι νησιωτικοί δήμοι σε εκπαιδευτικούς (αναπληρωτές μόνο) και άλλους δημόσιους υπαλλήλους, παρά το ότι το άρθρο 32 του Ν.4483/2017 που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δίνει τη δυνατότητα στους νησιωτικούς δήμους να μπορούν να παρέχουν δωρεάν σίτιση και κατάλυμα στους υπαλλήλους αορίστου ή ορισμένου χρόνου στο ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας, των δημόσιων νοσοκομείων, στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς κ.ά. 

Είναι ένα μέτρο που δίνει κίνητρα, κυρίως σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι αδυνατούν να παραμείνουν στα νησιά, ιδιαίτερα τα μικρά λόγω του αυξημένου κόστους ζωής, των μεταφορικών και της μη εύρεσης κατοικίας.

Αυτό μάλιστα σε συνδυασμό και με τους χαμηλούς μισθούς (880 ευρώ περίπου) καθιστά σχεδόν αδύνατη την κάλυψη των θέσεων στους τομείς αυτούς.

Θα είχε ενδιαφέρον να παρακολουθούσαμε την αντινησιωτική πολιτική της κυβέρνησης σε σχέση με τη νησιωτική πολιτική που εφάρμοζε και ανέπτυσσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους τομείς, αν δεν κινδυνεύαμε να μείνουμε χωρίς όχι μόνο γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και χωρίς εκπαιδευτικούς. 


Ηλίας Καματερός

πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/08 - 23:53
Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ
ΜΥΡΙΣΤΙΚΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ