Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

H. ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ...

19/02/2023
58 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στη Δωδεκάνησο.

ΟΛΟΙ μαζί, ο καθένας από το μετερίζι του, να συνεχίσουμε ό,τι ξεκινήσαμε, ονειρευτήκαμε, και σχεδιάσαμε για τη νησιωτική πολιτική.
Γιατί Δικαιοσύνη, χωρίς τη νησιωτική πολιτική παντού, δεν γίνεται. Στην υγεία, στις μεταφορές, στην παιδεία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην οικονομία, την ανάπτυξη, στην κοινωνία.
ΠΑΝΤΟΥ! 
Καματερός Ηλίας 
υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δωδεκανήσου


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
ΠΡΩΙΝ φιλος σου
ΠΡΩΙΝ φιλος σου 19/02 - 22:46
Ανθέλληνας προδότης
Εθνοπροδότη που υπέγραψες την εθνοπροφοτικη Συμφωνία των Πρεσπών Οι μόνοι ψηφοφόροι σου ειναι τα ξενόφερτα κουβαλήματα οπως αυτοί οι δυο (Βιολέτα ΚΟΛΑ Rukije Ndraci) που ειναι και μόνοι που σου κάναν like γιατί οι Κωοι σε απεχθάνονται και αηδιάζουν μαζι σου οπως ολοι οι υπόλοιποι Ελληνες ! Έρχεται και η δίκη σου ωρα που θα ειναι την επόμενη των εκλογών !
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/02 - 22:38
Εθνοπροδότης
Ηλία να προσεύχεσαι να μην γίνει κυβέρνηση το Εθνικό κόμμα <<ΕΛΛΗΝΕΣ >> διότι την επόμενη των εκλογών θα συλληφθής για εσχάτη προδοσία και θα πας μέσα Ισόβια !Ασε που έχεις περάσει το όνομα δου στην Μαύρη λίστα της συχρονης Ελληνικής Ιστορίας μαζι με τους ομοίους σου μεγάλους Εθνοπροδότες !!! Εισαι έξω διοτι έχουμε χούντα και δεν υπάρχει δικαιωσυνη διοτι και αυτη ειναι υπο επιτήρηση και ειναι τα χέρια της δεμένα ! Έχεις το θρασος να ζητάς και ψήφους !Τα λέμε την επόμενη των εκλογών !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ