Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

H νέα λίστα Βαξεβάνη με τους Υπουργούς και δημοσιογράφους που "παρακολουθούνταν" μέσω predator

14/11/2022
128 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Η εφημερίδα Documento του Κώστα Βεξεβάνη δημοσιεύει μια νέα λίστα πολιτικών και δημοσιογράφων που ήταν υπό παρακολούθηση με το λογισμικό predator.

Νέα λίστα προσώπων που ήταν υπό παρακολούθηση με το λογισμικό predator- από το σύστημα Δημητριάδη όπως ισχυρίζεται- δημοσιεύει την Κυριακή η εφημερίδα Documento του Κώστα Βαξεβάνη.

Τα πρόσωπα που σύμφωνα με την εφημερίδα ήταν υπο παρακολούθηση περιλαμβάνουν πολιτικούς, δημοσιογράφους και ανθρώπους της επικοινωνίας. 

Πρώτος στη λίστα φιγουράρει ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης αλλά και ο επίσης υπουργός Ακης Σκέρτσος. Ακολουθούν άλλα δυο ονόματα από την κυβέρνηση, ο Νίκος Παπαθανάσης, αναπληρωτής υπουργός Ανάπτηξης αλλά και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

Το επόμενο όνομα είναι σχετικά άγνωστο. Είναι η Ορσάκη Ρουσσέτου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας που υποτίθεται ότι συμμετέχει στον πρωϊνό καφέ στο Μαξίμου. Οπως και αυτό της Ειρήνης Εξάρχου που είναι μετακλητή υπάλληλος στο Μέγαρο Μαξίμου και δούλευε υπό τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ακολουθούν δύο πρόσωπα πολύ γνωστά στον χώρο της επικοινωνίας: Ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Ολύμπιος, οι δυο συνιδρυτές της εταιρείας επικοινωνίας και διαχείρισης κρίσεων V+O. Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπό παρακολούθηση ήταν και η σύζυγος του Θωμά Βαρβιτσιώτη, Ολίνκα.

Ακολουθεί στη λίστα Βαξεβάνη το όνομα της Αργυρούς Ξαγοράρη, που εργάζεται στο Μέγαρο Μαξίμου. Καθώς και το όνομα του Βασίλη Γκρίζη, που είναι υποδιοικητής της ΕΥΠ. 

Στη λίστα των υπό παρακολούθηση προσώπων μέσω του predator υπάρχουν και πολλά ονόματα δημοσιογράφων ή τουλάχιστον ανθρώπων των media. Οπως αυτό του Χρήστου Αγραφιώτη, μέλους του Δ.Σ. της εφημερίδας Καθημερινή, του Νίκου Σιγάλα, του υπεύθυνου του γραφείου τύπου του Κωστή Χατζηδάκη, του Φίλιππου Βρυώνη, ιδιοκτήτη του Epsilon, του Γιάννη Αναστασάκου, δεξί χέρι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, της Μαρίας Σαράφογλου, δημοσιογράφου στον ΑΝΤ1, του Σπύρου Σιδέρη, δημοσιογράφους στον Euractiv, του Σπύρου Κουσουλού, εκδότης της εφημερίδας ΜΠΑΜ και του Στέφανου Χίου, εκδότη του Μακελειού.

Στη νέαν λίστα Βαξεβάνη υπάρχουν πολλά ονόματα εργαζομένων στο περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οπως αυτό της Χάρις Κούτση, σύμβουλος για επιχειρήσεις και επενδυτές, της Ελίνας Κυπραίου, του Μιχάλη Μπεκίρη, διευθυντή του γραφείου Μητσοτάκη στη Βουλή ή του Μανώλη Γραφάκου, γενικού γραμματέα συντονισμού διαχείρισης αποβλήτων και του Κωστή Μουσουρούλη, στελέχους της ΝΔ και πρώην υπουργού.

Υπάρχει ένα όνομα από το ΠΑΣΟΚ αυτό του Σπύρου Καρανικόλα.

Βλέπουμε ακόμα το όνομα της Αγγελικής Ρούσου, πρώην διευθύντριας κλιμακίου της ΕΥΠ, γράφει η εφημερίδα, του Γιώργου Πατεράκη, αντιπροέδρου του Ελληνο- γερμανικού Επιμελητηρίου, του Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιου, του αντιναύαρχου Αρη Αλεξόπουλου, της Μαίης Ζαννή, της Γκρατσιέλα Κλάδη, που εργάζεται στην Aegean, του Βαγγέλη Πιττερού, ιδιοκτήτη εστιατορίου, της δικηγόρου Τόνιας Μπρίμπα, όπως υπάρχουν και 3 ονόματα με άγνωστες ιδιότητες:

Τάσος Παπαγεωργίου, Τάκης Θεοδωράτος και Παναγιώτης Ζαρκαδάς. 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Μαντάμ Σουσού
Μαντάμ Σουσού 14/11 - 16:08
Πολιτική
Αχ καλέ φιλενάδα εμένα γιατί δεν με παρακολουθούν;;θα τους κάνω μήνυση .......δεν είμαι εγώ πρόσωπο...... για στενή παρακολούθηση;;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ