Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η εισαγγελέας Όλγα Σμυρλή (με θητεία στην Κω) πρότεινε την απαλλαγή του πρώην υπουργού Νίκου Παππά για την υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες

11/02/2023
911 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

«Η σημερινή πρόταση της εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου απέδωσε με πληρότητα την αλήθεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει: 


«Μετά την αθώωση Κρέτσου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, έρχεται σήμερα η πρόταση της εισαγγελέως, κυρίας Σμυρλή, στο Ειδικό Δικαστήριο για να αποδομήσει όλο το κατηγορητήριο αλλά και το αφήγημα της κυβέρνησης για δήθεν στημένο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εισαγγελική πρόταση απέδωσε με πληρότητα την αλήθεια».

Η πρόταση της εισαγγελέως: 

Θυμίζουμε ότι η εισαγγελέας Ολγα Σμυρλή πρότεινε ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου την απαλλαγή του πρώην υπουργού Νίκου Παππά για την υπόθεση των χειρισμών του στον διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες. 

Επίσης πρότεινε και την απαλλαγή του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, που δικάζεται ως συνεργός του πρώην υπουργού στο αδίκημα παράβασης καθήκοντος.

Οπως υποστήριξε η εισαγγελέας, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να απαλλαγούν, καθώς δεν προέκυψε η σε βάρος τους κατηγορία.


kathimerini.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/02 - 15:15
Πεντακάθαρη
Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγαζει Έτσι εξηγητε η απαλλαγή του Παπα !Οι Ακριβοδίκαιοι Δικαστικοί με αιςθημα γνώσης του λειτουργήματος τους ειναι μετρημένοι στα δάκτυλά του ενός χεριού !!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/02 - 18:15
Γνώστης
Είπα και εγώ, βλέποντας την πρόταση.....Η Κως πρέπει να μετονομαστεί σε ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΣ, και ο νοων νοειτω..... Υπάρχει και φίλτρο, δεν μπορώ παραπάνω, σκεφτείτε από μόνοι σας.....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ