Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ι. Παππάς: Αίτημα για την παράταση των συμβάσεων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ

20/12/2022
68 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση στον Υπουργό Εργασίας, κύριο Κωστή Χατζηδάκη, ζήτησε την παράταση των συμβάσεων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.


Όπως αναφέρει στην παρέμβαση του προς τον κ. Υπουργό, ο κ. Παππάς: Οι ωφελούμενοι του προγράμματος του ΟΑΕΔ «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα» που υπηρετούν στους ΟΤΑ πρώτου και δευτέρου βαθμού, καθώς και σε ΚΚΠΠ, λοιπούς φορείς και άλλες υπηρεσίες του δημοσίου, με 8μηνες συμβάσεις, συμβάλλουν με την εργασία τους στην καλύτερη λειτουργία κι εξυπηρετούν βασικές ανάγκες των φορέων που εργάζονται».

Για τους παραπάνω λόγους και καθώς οι συμβάσεις πλησιάζουν προς τη λήξη τους, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, ζήτησε το Υπουργείο να μεριμνήσει για την παράταση των συμβάσεων του προγράμματος κατ’ ελάχιστο τεσσάρων μηνών προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία των υπηρεσιών και των φορέων του Δημοσίου.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/12 - 17:28
Παράταση
Να είστε καλά μέρες που έρχονται δεν πειράζει 614 , 614!! Παράταση δύο μηνών δεν φτάνει,αφήστε μας και όλο καλοκαίρι να δουλέψουμε!!! Δεν είναι σαν του ΑΣΕΠ 840 που περνάμε με ένα παιδί. Εδώ το έχουμε πολύ ανάγκη είναι λίγα τα χρήματα όπως περνούμε δίνουμε. Οπωσδήποτε παράταση.??

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ