Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ι. Παππάς: Παράδοση σχολικού εξοπλισμού από την ΚΤΥΠ Α.Ε σε σχολικές μονάδες της Κω

17/03/2023
63 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη χαρά, έπειτα από επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, με την ηγεσία της ΚΤΥΠ Α.Ε, έλαβε τη διαβεβαίωση, ότι την προσεχή Τρίτη αναμένεται να παραδοθεί σε σχολικές μονάδες της Κω, σχολικός εξοπλισμός για την εξυπηρέτηση των αναγκών που έχουν προκύψει.

 Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το 2ο Νηπιαγωγείο Πόλεως Κω, το Δημοτικό Σχολείο Κεφάλου Κω, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Κω, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Κω, το Γυμνάσιο Κεφάλου Κω και το Λύκειο Ζηπαρίου Κω.

 Ο κ. Παππάς ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ Α.Ε, Τιμολέοντα Κατσίπο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Θανάση Γιάνναρη, για τη συνεχή συνδρομή τους στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΠΡΩΙΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ
ΠΡΩΙΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ 17/03 - 21:51
ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ << ΕΛΛΗΝΕΣ >> ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ 17,5% ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΟΠΟΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ <<ΕΛΛΗΝΕΣ>>.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ