Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ι. Χατζηδαυίδ (Λαϊκή Συσπείρωση): Κυνική ομολογία πρωθυπουργού "Με τις ευλογίες της ΕΕ καταφέραμε και φτωχοποιήσαμε τον Ελληνικό λαό

13/09/2022
28 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

"Εχουμε όμως μια από τις μεγαλύτερες καπιταλιστικές αναπτύξεις στην Ευρώπη"

Και δυστυχώς αυτό είναι πραγματικότητα. Για όσους νομίζουν ότι βρέχει ενώ τους φτύνουν , έδωσε αρκετά στοιχεία για να το εμπεδώσουν . 

Καυχήθηκε ότι αυξήθηκε το ΑΕΠ , οι εξαγωγές, οι καταθέσεις ,μειώθηκε η ανεργία .

Παραδέχθηκε ότι οι μισθοί είναι πολύ χαμηλοί αλλά κατά αυτόν δεν τρέχει και τίποτα, γιατί υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στη ζωή !

Προς Θεού όμως ! Δεν ενοχλουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία .

Επειδή λοιπόν η φτώχεια πάει σύννεφο έδωσε και λύσεις . Μοίρασε τον Ελληνικό λαό σε ομάδες εκατομμυρίων , ανάλογα με τη φτώχεια του, και μοιράζει pass, voucher ,επιδόματα , επιταγές ακρίβειας κλπ. 

Δηλαδή πλήρης εφαρμογή της επιδοματικης πολιτικής που είναι βασικό συστατικό της καπιταλιστικής ανάπτυξης. Ξεζουμιζουμε το λαό και για να τον παραπλανησουμε του δίνουμε διάφορες ζητιανιές.

Έδωσε λύση και για την στέγη . Θα πληρώνουν οι φοιτητές τα δωμάτια στις εστίες σε ιδιώτες,θα δώσουν δημόσιες εκτάσεις σε ιδιώτες για να κτίσουν κατοικίες και να τις εκμεταλλεύονται . 

Εκεί που το τερμάτισε όμως είναι ότι θα δώσει επιδότηση σε όσους εργοδότες δεν εφαρμόζουν τις αρρωστημένες μορφές απασχόλησης που ήδη ψήφισαν και στηρίζουν με λύσσα .

Από τη μία λοιπόν πλούτος για λίγους και από την αλλά φτώχεια για εκατομμύρια Έλληνες .

Από τη μια εκατομμύρια ευρώ με το τσουβάλι και από την άλλη ζητιανιές με τα voucher,pass κλπ.

Για να μη μας κουνούν το δάχτυλο και να μας λένε ότι φταίμε γιατί δεν κάνουμε οικονομία,θα πρέπει όλοι μαζί να δυναμώσουμε τη συλλογική διεκδίκηση και δράση απέναντι στο κεφάλαιο , στο κράτος του , στην κυβέρνηση και τα κόμματα του . 

Όλοι μαζί σε συμπόρευση με το ΚΚΕ να σταματήσουμε την εξαθλίωση και τον ευτελισμό της ζωής μας . 

Γιάννης Χατζηδαυΐδ, Συνταξιούχος ΔΕΗ/ ΔΕΔΔΗΕ 

  Συμπορευόμενος με το ΚΚΕ 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ