Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

I. Xατζηδυαίδ: Πήξαμε στην εναρμόνιση με την Ε.Ε . Καλά είναι πιο ….

18/05/2024
85 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα τις μεταρρυθμίσεις . Στόχος μας   ο μέσος όρος της  Ευρώπης , μας λέει ο Πρωθυπουργό ς στις προεκλογικές διαφημίσεις  .

Δηλαδή μας λέει δεν φτάνουν αυτά που σας επιβάλαμε ,η εργασία χωρίς όρια, η κατάργηση  του οκταώρου ,του πενθήμερου, η εργασία των  συνταξιούχων, η νομιμοποίηση της διαφθοράς στα νοσοκομεία. Η μετατροπή της υγείας της παιδείας  σε εμπόρευμα.   

Απαιτούνται και άλλα. Και το ποια είναι αυτά ,φαίνονται , τα σημάδια είναι φανερά όσο και αν προσπαθούν να τα φτιασιδώσουν προεκλογικά. Η Ιδιωτικοποίηση  του νερού  και των σκουπιδιών  έχει δρομολογηθεί για τα καλά. Οι εργολάβοι  όπως και στο δήμο μας (και με τις ευλογίες του)  καλά κρατούν. 

Θα καθιερώσουν μπόνους (έλα εσύ που έφαγες το αυγό κατά τη παροιμία) στο Δημόσιο τομέα. Θα διορίσουν και μάνατζερ. Δηλαδή θα καθιερώσουν τη ρουφιανιά, το γλείψιμο, τον εκβιασμό.

Με την συμμετοχή  των μάνατζερ , ως μαντρόσκυλα, θα μετατρέψουν τον Δημόσιο τομέα υπηρέτη των ιδιωτικών συμφερόντων. Παράδειγμα το νοσοκομείο που θα κατασκευαστεί (κάποτε) στη Κω, το ΕΣΥ που ετοιμάζει ο κ. Γεωργιάδης  ,οι ελλείψεις και η ακρίβεια στα φάρμακα, το πεσκέσι των 300.000 μαστογραφιών προς τον ιδιωτικό τομέα.

Από παλαιότερα βέβαια έχουμε την συμβολή των μάνατζερ στη ΔΕΗ ,στις Τράπεζες, στον ΟΤΕ, στον ΟΣΕ, κλπ  με τα γνωστά πια αποτελέσματα.

Κατανοούμε μας λέει ο Πρωθυπουργός  , ότι λόγω της πολιτικής που πιστεύουμε και ακολουθούμε ,πηγαίνετε στις λαϊκές για φτηνές ντομάτες  μετά το μεσημέρι, αγοράζετε τα ,νόμιμα πια, παρ΄ολίγο  ληγμένα προϊόντα. Δεν φτάνει ο μισθός που σας δίνουμε . Πεινάτε και το κατανοούμε . Πρέπει  όμως να κατανοήσετε και εσείς  ότι κατ’επιταγή της ΕΕ με την οποία συμφωνούμε δεν θα διακινδυνέψουμε για κανένα λόγο τη δημοσιονομική σταθερότητα. Δηλαδή εγγυόμαστε τα υπερκέρδη των πάροχων ενέργειας ,των τραπεζών, των εφοπλιστών των μεγαλοξενοδόχων, των εμπόρων υγείας.

Αυτά μας λέει η Κυβέρνηση αλλά και οι υπόλοιποι < Ευρωπαϊστές> με διάφορες παραλλαγές για να μας πείσουν για την περαιτέρω εναρμόνιση μας με ,την ιμπεριαλιστική πια, Ε.Ε.

Επειδή όμως η πραγματικότητα που ζει ο Ελληνικός λαός  είναι σκληρή και αμείλικτη, επειδή η ζωή μας μάς ανήκει , επειδή ο πλούτος που παράγουμε μας ανήκει ,η παροιμία <τσουκάλι που δε τρώω δε με μέλλει κι αν καεί> είναι ότι πρέπει.

Να τους τσουρουφλίσουμε στις  εκλογές στις 9 Ιουνίου. Να Ψηφίσουμε ΚΚΕ

Γιάννης  Χατζηδαυΐδ

Συν/χος    ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ

Φίλος   και   Ψηφοφόρος του ΚΚΕ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
miranta
miranta 18/05 - 18:15
Απορια
Ζητάτε ψήφο γιατί;Ευρωεκλογές έχουμε.Ενα θεσμό την ΕΕ που δεν θέλετε.Να κάνετε τι λοιπόν εκεί;Δεν έχετε καμία συμμαχία ,δεν σας θέλει καμία ομάδα μέλος της,σε τι θα βοηθήσετε τη χώρα ;Μόνο να άρει τους μισθούς το κόμμα;Άλλο λόγο δεν βλέπω,όπως βλέπω δεν έχετε καμία διαφορά με τα Ακροδεξιά κόμματα η τα κόμματα διαμαρτυρίας.Μαυρο στο ΚΚΕ λοιπόν που νομίζει ότι είμαστε πρόβατα.
Τκ18
Τκ18 18/05 - 16:18
ΚΚΕ εε
Πλάκα έχετε κ σεις αντιευρωπαϊστες αλλά συμμετέχετε στις ευρωεκλογές.....ότι να ναι

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ