Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ικανοποίηση της τοπικής ΝΔ Κω για το εκλογικό αποτέλεσμα

25/06/2023
713 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Ικανοποίηση επικρατεί στα τοπικά στελέχη της ΝΔ για το εκλογικό αποτέλεσμα, όπου ανέδειξε την ΝΔ πάλι πρώτη δύναμη με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τι μας δήλωσε η Πρόεδρος της τοπικής ΝΔ Κω κ. Ψύρη.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
ΑνώνυμοςΚωστας
ΑνώνυμοςΚωστας 26/06 - 15:21
Εγω
Συμφωνώ Κωε μαζί σου??
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/06 - 02:03
εχει δικιο ο Νεοδημοκρατης
Εδω ειναι οι δηλωσεις λιγο καιρ;o μετα την επίσκεψη του Πρωθυπουργου μας στην Κω αμέσως έσπευσαν να τον αποδομήσουν και να κανουν την πολιτικη τους μεσα απο το Δημαρχιακού ΜεγαρουΕπισης αναφέρουν αυτο λεξή:Επίσης αναφέρθηκε στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού και του αρμόδιου υπουργού από Κω, για την διακήρυξη 27 εκατομμυρίων σε έργα υποδομών σε ύδρευση και αποχέτευση ( που δεν αφορούν όλα στην Κω) τα οποία όπως επεσήμανε ο κ.Σαντορινιός, δεν είναι εξασφαλισμένα κονδύλια και δεν υπάρχουν μελέτες για τις παρεμβάσεις στον Μία ποταμό και σημείωσε ότι οι κυβερνητικοί παράγοντες εφαρμόζουν στην Κω, πολιτική επικοινωνίας.Ερωτηθείς για την παρουσία του δημάρχου Κω στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υποδοχή νέων μελών, απάντησε ότι είναι γνωστή η υποστήριξη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Δήμαρχο κ. Νικηταρά, όπως της αντιδημάρχου κα. Γεωργία Κασσιώτη, η οποία είναι ένα άξιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Νεοδημοκρατης
Νεοδημοκρατης 26/06 - 00:47
Κωος
Ολα καλα και ομορφα, αλλα εφοσον βγαλαμε με 50+% την Νεα Δημοκρατια στην Κω και στα Δωδεκανησσα δεν ανεχομαστε να υπαρχει Δημαρχος στην Κω που διαλυει το νησι και στηριζεται απο τον ΣΥΡΙΖΑ που διελυσαν μαζι ολες τις υπηρεσιες του Δημου Κω και δεν λειτουργει πλεον τιποτα. Θελουμε υποψηφιοτητα νεου αφθαρτου και φιλοδοξου υποψηφιου να παει το νησι μας εκει που του αξιζει να γινουν εργα να συνεργαστει με την Κυβερνηση μας αρμονικα και κυριως να εχει ορεξη για δουλεια και οχι αρπαχτες. Δεν θα ξεχασουμε την δηλωση Νικηταρα μετα την επισκεψη Μητσοτακη εγω δεν τον χωνευω ειχε πει ειναι απαραδεκτες τετοιες δηλωσεις εχετε ευθυνη να στηριξετε Δημαρχο με προοπτικες δεν ξαναψηφιζει κανενας τον Νικηταρα βαλτε το στο μυαλο σας καλα αυτο θελουμε προοδο για το νησι μας τιποτα λιγοτερο!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ