Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κ. Μητσοτάκης: Πολιτικός σεισμός - Η ΝΔ έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή

21/05/2023
60 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

"Από αύριο θα ακολουθήσω όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμά μας", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ στις εκλογές 2023

Σε δημόσια δήλωση προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα που δείχνουν συντριπτική νίκη της ΝΔ στις εκλογές 2023.

"Ευχαριστώ από καρδιάς τα εκατομμύρια των Ελλήνων που ανέδειξαν τη ΝΔ τον μεγάλο αδιαμφισβήτητο νικητή. Οι πολίτες μας ζήτησαν να τρέξουμε πιο γρήγορα στον δρόμο της προόδου", είπε ο πρωθυπουργός.


"Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ ακόμα πιο σκληρά για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας. Οι πολίτες θέλουν μια κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας. Από αύριο θα ακολουθήσω όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμά μας", είπε στη συνέχεια. 

"Σήμερα ανοίγει ένας νέος κύκλος που θα διανύσουμε μαζί. Η ΝΔ έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή". 

"Είπα καθαρά ότι πρόκειται για μία εντολή αυτοδυναμίας, τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

Αναλυτικά, δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Θα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα για να κάνουμε τις οριστικές μας αξιολογήσεις. Διαφαίνεται πάντως ότι η ΝΔ θα έχει μία πολύ σημαντική νίκη. Θέλω να πω ότι ο ελληνικός λαός αξιολόγησε το παρελθόν αλλά ψήφισε για το μέλλον του. Ψήφισε σταθερότητα, συνέπεια, ευημερία. Και θέλω να πω ότι έδωσε με τον τρόπο αυτό μία καθαρή εντολή αυτοδυναμίας στη ΝΔ.

Θέλω να δεσμευτώ όπως και όλα τα μέλη της κυβέρνησης και της παράταξης, όπως και ο πρωθυπουργός μας θα πει σε λίγο στη δήλωσή του ότι εμείς θα εργαζόμαστε σκληρά, όπως το πράξαμε μέχρι σήμερα για το καλό της πατρίδας μας. Για μας ένα είναι το σημαντικό, να πάει μπροστά η χώρα, η οποία χρειάζεται μεγάλες ρήξεις και η κυβέρνηση της ΝΔ, μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ είναι η μόνη η οποία μπορεί να δεσμευτεί για μεγάλες ρήξεις για μεγάλες αλλαγές και την ευημερία του ελληνικού λαού.

Σήμερα ο ελληνικός λαός ψήφισε όχι μόνο για το σήμερα και το αύριο αλλά ψήφισε για τις επόμενες γενιές. Και δεσμευόμαστε με ταπεινότητα, με σοβαρότητα, με εργατικότητα χωρίς καμία έπαρση και αλαζονεία να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά έτσι ώστε να δούμε την πατρίδα μας εκεί που της αξίζει". 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ