Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κ. Μητσοτάκης σε νέους: Μη νοιάζεστε για τα λεφτά – Δείτε την ζωή πιο σφαιρικά και ολιστικά

25/05/2022
128 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με νέους στο πλαίσιο του 12ου Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας και, για άλλη μια φορά, η αναφορά του στους μισθούς προκάλεσε αντιδράσεις.

«Είναι χαμηλοί οι μισθοί στην Ελλάδα. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό και από κει και πέρα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το ζήτημα των χαμηλών απολαβών», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός μίλησε για ολιστική αντιμετώπιση της ζωής και σημείωσε ότι δεν είναι σκοπός το ύψος του μισθού καθώς δεν αποτελεί το μοναδικό κίνητρο.

«Η Ελλάδα, το έχω πει πολλές φορές και παρότι της αντιπολίτευσης της αρέσει να μου ασκεί κριτική γι’ αυτό, θα επιμείνω σε αυτό, μπορεί να προσφέρει μία εξαιρετική ποιότητα ζωής και σε ένα κόσμο όπου τα ζητήματα αυτά αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Όπου ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά», είπε ο πρωθυπουργός.


flynews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Κωστής
Κωστής 29/05 - 15:02
Μη αχάριστος έχω υγεία
Καλά λέει λεφτά λεφτά και εξουσία χαλασατε τον κόσμο.... Χωρίς λεφτά και πάλι καλά είμαστε δόξα το θεό υγεία !!! Τι βρήκε αυτός την Ελλάδα πλούσια ??? Σκατα τα ανέλαβε από τους προηγούμενους!!!!!! Άτυχος ήταν με τον ιό με όλα!!! Όταν ήρθε η πανδημία όλοι ήδη από πριν κλαιγοσασταν ότι δεν έχετε μια και απ' το φόβο για να μην κλείσουν και τα σούπερ μάρκετ με την Κορονα κάθε μέρα αδειάζατε τα ράφια και εμείς οι πραγματικά φτωχοί δεν είχαμε να πάρουμε ούτε ενα ψωμί να καβατζωσουμε στο ντουλάπι!!! Κλαψες γρουσουζηδες ψεφτες , εσάς και χιλιάρικα να σας βάζουν το μήνα ο οποιοσδηποτε υπουργός προθυπουργος πάλι θα κλαίτε έτσι!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/05 - 07:42
ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ
ΜΗ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΓΙΑΥΤΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ