Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

K. ΣΦΥΡΙΟΥ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ «ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ» ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ !

25/08/2022
37 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

30 μέρες μετά τη μηνυτήρια αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη, η εκδοχή μου :

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ,
 ΓΙΑ «ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ» ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ !

Επί επτά χρόνια (2014 - 2021) ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εκλεγμένος ευρωβουλευτής και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος παρακολούθησης των επικοινωνιών του.

Ξαφνικά, μόλις ανακοινώνει, ότι θα διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ, η Ε.Υ.Π προχωρεί σε άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του Ν. Ανδρουλάκη και αρχίζει την παρακολούθηση του. Τυχαία έγινε τότε ; Χωρίς πολιτική στόχευση ;

Λίγες μέρες αργότερα, με το παράνομο λογισμικό predator, επιχειρείται παγίδευση του κινητού τηλεφώνου του. Τυχαία έγινε κι αυτό τότε ; Χωρίς πολιτική στόχευση ;

Ούτε ο πιο αφελής, όσο κι αν είναι υπέρμαχος της Ν.Δ, δεν πιστεύει, ότι έγιναν τυχαία.

Μη μου πείτε, προέκυψαν λόγοι «εθνικής ασφάλειας» ; Που ήταν αυτοί επί 7 χρόνια ; Πουθενά. Τους επινόησαν, μόλις ο Ανδρουλάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του !


Προφανώς, οι λόγοι της παρακολούθησης ήταν καθαρά πολιτικοί !

Και ποιος έχει πολιτικούς λόγους, να γνωρίζει τι λέει ο υποψήφιος πρόεδρος-φαβορί-του ΠΑ.ΣΟ.Κ, με πρώην πρωθυπουργούς, με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, με πρώην υπουργούς, με βουλευτές και επιχειρηματίες ; Ο υπηρεσιακός δ/της της ΕΥΠ ; Ή ο άμεσος πολιτικός προϊστάμενος του ; Φυσικά ο πολιτικά προϊστάμενος του, που είναι ο πρωθυπουργός της χώρας.


Ε, λοιπόν, αυτός που είχε πολιτικούς λόγους, να αναζητήσει τι έχει πει ο αυριανός πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ, όσο ήταν υποψήφιος, αυτός έδωσε την εντολή για να παρά- κολουθούνται οι τηλεφωνικές συνομιλίες.


Το γεγονός, ότι μόλις εκλέχθηκε πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ ο Νίκος Ανδρουλάκης σταμάτησε η παρακολούθηση, μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι το ζητούμενο αυτών των υποκλοπών, ήταν : αν τυχόν ο υποψήφιος θα έδινε υποσχέσεις και αν τυχόν θα αναλάμβανε δεσμεύσεις σε κάποιους οικονομικά ισχυρούς, που θα χρηματοδοτούσαν την υποψηφιότητα του ή τυχόν αποκαλυπτικές εσωκομματικές «κόντρες» ή όποιο άλλο στοιχείο, που θα ήταν «χρήσιμο» στην κυβέρνηση.

Ο εντολέας των υποκλοπών απέβλεπε στο να συγκεντρώσει τέτοιου είδους στοιχεία, ώστε «να έχει στο χέρι» το νέο πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ !


Τέλος, το γεγονός, ότι πέρασαν δώδεκα (12) μέρες - μέρες αμηχανίας - για να βγει ο πρωθυπουργός να μιλήσει (για ένα τέτοιο κεφαλαιώδες για την Δημοκρατία ζήτημα) στον ελληνικό λαό και μάλιστα να μην πει τον λόγο της παρακολούθησης ( ! ), δείχνει σε πόσο δυσχερή θέση είναι, να υποκρίνεται, ότι τάχα δεν ενημερώθηκε, δεν γνώριζε !


Δηλαδή, θέλει να πιστέψουμε, ότι το πληροφορήθηκε κ’ εκείνος, την ίδια μέρα - 3 Αυγούστου ‘22 -με όλους τους άλλους έλληνες πολίτες, την ημέρα που το αποκάλυψε, η Α.Δ.Α.Ε - η ανεξάρτητη αρχή - που αυτεπάγγελτα έκανε τον σχετικό έλεγχο ;

Και μάλιστα, όταν ο διοικητής της Ε.Υ.Π και δύο υπουργοί, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας (στις 29 Ιουλίου ‘22) το απέκρυψαν επιμελώς …


Δηλαδή, άρχισε η παρακολούθηση - «κάτω από τη μύτη του» - χωρίς να το πάρει είδηση !

Γίνονται οι υποκλοπές - «κάτω από τη μύτη του» - χωρίς να «πάρει χαμπάρι» !

Δίνεται παράταση στην παρακολούθηση, μέχρι να τελειώσει η εκλογή προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ - «κάτω από τη μύτη του» - τάχα μου χωρίς και πάλι να ενημερωθεί !

Ολοκληρώνονται οι υποκλοπές των επικοινωνιών Ανδρουλάκη, συλλέγονται τα όποια στοιχεία και δήθεν κανείς δεν του λέει τίποτε….

Και περνούν έντεκα (11) μήνες από την έναρξη της παρακολούθησης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί, να μας πείσει, ότι δεν γνώριζε τίποτε για το σκάνδαλο και ότι -τάχα μου- με έκπληξη του το πληροφορήθηκε κ’ εκείνος από την ανεξάρτητη Α.Δ.Α.Ε


Μα γιατί επιφυλάσσει στον εαυτό του ρόλο πρωθυπουργού «μαριονέτας», που άλλοι κινούν τα νήματα, εν αγνοία του ; Αφού δεν είναι «μαριονέτα».

Καταλαβαίνει βέβαια, ότι αυτό τον αδικεί. Όμως, το ανέχεται - και το ρισκάρει - για να προστατευθεί από τα πολύ χειρότερα, που θα έφερνε η ανάληψη της δικής του, προσωπικής ευθύνης.


Και για «θολώσει τα νερά» γι’ αυτήν, την συγκεκριμένη παρακολούθηση και να μην εστιάσει την έρευνα της στις δικές του ευθύνες, ως πρωθυπουργού (που σ’εκείνον και μόνο σ’εκείνον λογοδοτεί ο διοικητής της Ε.Υ.Π), προτείνει η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής να ερευνήσει …το παρελθόν, σε βάθος 10ετίας !

Σκέφθηκε : έχω πλειοψηφία στην Εξεταστική Επιτροπή. Άρα, μπορεί να ψηφιστεί πόρισμα, που δεν θα μιλά «για την ταμπακέρα» και επικοινωνιακά, θα «θολωθούν τα νερά», ώστε να περάσει κι αυτό ανώδυνα. Μα οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο !Ρόδος 25 / 8 / 2022


Κοσμάς Σφυρίου.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ