Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κ. Σφυρίου: Σήμερα τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποφασίζουν. Να μην λείψει κανείς από τις κάλπες

08/05/2022
38 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Επί δυο χρόνια, λόγω της πανδημίας, τα πολιτικά κόμματα ανέβαλαν τα συνέδριά τους.

Τώρα, επιτέλους, τα συνέδρια πραγματοποιούνται, το ένα μετά το άλλο.
Η δημοκρατική λειτουργία του ΠΑ.ΣΟ.Κινήματος Αλλαγής επιβάλλει, οι αντιπρόσωποι όλων των περιοχών της χώρας, στο συνέδριο να εκλεγούν από τα οργανωμένα μέλη.
Τα μέλη αποφασίζουν ποιοι θα συγκροτήσουν το συνέδριο και για να ασκήσει αυτό το δικαίωμά του, κανένα μέλος να μην λείψει από τις κάλπες!

Με απόφαση του 10ου συνεδρίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - τον Ιούνιο 2015, πριν από την εκλογή της Φώφης Γεννηματά ως προέδρου - το κόμμα άνοιξε διάλογο με άλλα κόμματα, για να καταλήξει σε συνασπισμό του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με την Δημοκρατική Αριστερά, με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. με το «Ποτάμι» κ.λπ. και όλοι μαζί συγκρότησαν το Κίνημα Αλλαγής, το 2018.
Αυτός ο συνασπισμός κατέβηκε στις τελευταίες εκλογές του 2019, αντί του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Από τότε: το «Ποτάμι» διαλύθηκε (κάποια ικανά στελέχη του παραμένουν στο Κίνημα) η επίσημη ΔΗΜ.ΑΡ. προσχώρησε στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (κάποια ικανά στελέχη της παραμένουν στο Κίνημα).     Με αυτά τα δεδομένα, αύριο:
Τα μέλη αποφασίζουν με ποιο όνομα η ιστορική δημοκρατική παράταξη θα πάει στις επόμενες εκλογές: ως Κίνημα Αλλαγής; Ως ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής; Ως ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Ή με κάποιο άλλο;
Και για να ασκήσει αυτό το δικαίωμά του, κανένα μέλος να μην λείψει από τις κάλπες!

Τέλος, λόγω της πανδημίας, επί δυο και πλέον χρόνια δεν είχαν εκλεγεί, νομαρχιακές επιτροπές του Κινήματος σε όλους τους νομούς της χώρας, ούτε συντονιστικές επιτροπές στις τοπικές οργανώσεις.
Το δικαίωμα, να εκλέξουν αυτά τα συλλογικά κομματικά όργανα, το έχουν τα μέλη. Και για να ασκήσει αυτό το δικαίωμά του, κανένα μέλος να μην λείψει από τις  κάλπες. Γιατί, αν απέχει, τότε ερήμην του, θ’ αφήσει σε άλλους να αποφασίσουν

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ