Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Και δεύτερη αποχώρηση βουλευτή από την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Τι καταγγέλλει

31/10/2023
103 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την απόφασή της να αποχωρήσει από την Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε με επιστολή της η βουλευτής Αρετή Παπαϊωάννου.

Είχε προηγηθεί η ανεξαρτητοποίηση πριν από λίγες ημέρες του Μιχάλη Χουρδάκη.

Στην επιστολή της επικαλείται απαξιωτική συμπεριφορά σε βάρος της , κυρίως μετά την αποπομπή του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Δρ. Μιχαήλ Χουρδάκη «με μοναδική αιτία τη συγγενική σχέση», όπως αναφέρει.

Τι αναφέρει στην επιστολή της

«Η αποχώρησή μου έρχεται ως αυτόθροη συνέπεια της απαξιωτικής συμπεριφοράς κατά τις τελευταίες εβδομάδες, της επικεφαλής της ΚΟ- και ορισμένων μελών αυτής- προς το πρόσωπό μου, έπειτα- κυρίως- από την αποπομπή του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Μιχαήλ Χουρδάκη, με μοναδική αιτία τη συγγενική σχέση», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή της η βουλευτής».

Σημειώνει ακόμη ότι «μετά την άρνηση μου να υπογράψω την ανακοίνωση της 18ης Οκτωβρίου 2023 με το περιεχόμενο της οποίας εξαρχής διαφώνησα, ουσιαστικά και πολιτικά και παρόλες τις επίμονες προσπάθειές μου προς τις δύο πλευρές για νηφαλιότητα και σύγκλιση, έκτοτε στοχοποιήθηκα και ετέθην σε «αναστολή», με την επαναλαμβανόμενη αντικατάστασή μου από τις κοινοβουλευτικές επιτροπές και την απομόνωσή μου- προσωπική και πολιτική- από τις κομματικές εργασίες».

Διαγραφή Χουρδάκη

Λίγες ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 11 Οκτωβρίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε διαγράψει τον Μιχάλη Χουρδάκη από το κόμμα.

Σύμφωνα με την επιστολή που εστάλη τότε από την κυρία Κωνσταντοπούλου στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα και την οποία δημοσίευσε και η ίδια στα κοινωνικά δίκτυα «οι λόγοι αφορούν την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας».

Παρά το γεγονός ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου στην επιστολή τηςείχε  αναφέρει ότι η παράδοση της έδρας έχει ζητηθεί από τον κ. Χουρδάκη, ο βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας σημείωσε πως «πληροφορήθηκε την επιθυμία» της επικεφαλής της Κ.Ο. να τον θέσει εκτός και υπογράμμισε  ότι δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα του.

«Θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων, σε συμφωνία με την εντολή που έλαβε η Πλεύση Ελευθερίας από τους ψηφοφόρους της», είχε γράψει χαρακτηριστικά.


in.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ