Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κατερίνα Γαβαλά: Η Υγεία στο νησί του Ιπποκράτη νοσεί!

08/03/2023
256 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Με αφορμή την συγκένρωση – διαμαρτυρία των κατοίκων του νησιού της Κω που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης 8 Μαρτίου στον περιβάλλοντα χώρο του ΓΝΚΥ Κω, η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου κ. Κατερίνα Γαβαλά δήλωσε το εξής:

«Μαζική η συμμετοχή των Κώων στη συγκέντρωση - διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον περιβάλλοντα χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Κω για τις ελλιπείς δομές υγείας του νησιού μας, την υποστελέχωση του Νοσοκομείου μας. 

Οι πολίτες εκφράζουν την αγωνία τους για το αύριο, για την διασφάλιση της υγειονομικής περίθαλψης. Για όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά του νησιού της Κω που απαιτούν άμεση και ουσιαστική παρέμβαση απ’ το Υπουργείο Υγείας. 

Κώοι κάθε ηλικίας, νέοι, ηλικιωμένοι, παιδιά, μαθητές. Άνδρες, γυναίκες. Βρέθηκαν εκεί για να φωνάξουν και η φωνή τους να ακουστεί μέχρι την Πρωτεύουσα. Η Υγεία στο Νησί του Ιπποκράτη νοσεί. Στηρίξτε μας. 

Τους στηρίζουμε, μας στηρίζουν. Τους ακούμε, μας ακούνε. Δυναμώνει η φωνή μας».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/03 - 16:37
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ
Τράβα κορίτσι μου σε καμία χοροεσπερίδα το βράδυ και έλα το πρωί να κλαίς για τα Τέμπη.Ντροπη και μόνο ντροπή.Και μην νομίζεις ότι εξαιρεισαι από το κάδρο με τους πολιτικούς που φταίνε για το χάλι του νοσοκομείου... Άντε το ξεφτιλισες....
Χαχαχα
Χαχαχα 08/03 - 16:11
Ασχολίαστο
Προκαλείται κυρία μου, Προκαλείται...
Ανώνυμος????
Ανώνυμος???? 08/03 - 16:10
ΠΑΣΟΚ
Η κυρία πια είναι?
ΙΣΚΩ
ΙΣΚΩ 08/03 - 16:02
Πλακακια
Το γεγονός ότι εσύ με τον αλλο πολιτικο γιατρο τα κάνατε πλακάκια για να συνεχισετε να ελεγχετε τον Ιατρικό Συλλογο ενάντια στη βούληση των ιατρών της Κω αποτελεί μια από τις αιτίες για την τραγική κατάσταση του νοσοκομειου. Για αυτό παραιτηθειται και οι 2 όσο είναι καιρός. Προλαβαίνετε να σώσετε την αξιοπρέπεια σας .
πολιτικοί γυρολόγοι
πολιτικοί γυρολόγοι 08/03 - 15:33
Πολιτική
Προεκλογικές υποσχέσεις και ξαφωνητα μπας και εξασφαλίσουμε βουλευτική θέση. Αποχή η λευκό σε όλους .
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/03 - 15:12
Μην μιλας
Κι εσύ νοσεις από κακοήθη ναρκισσισμό

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ