Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΚΚΕ: Χωρίς Καρδιολόγο και πάλι οι κάτοικοι της Κω

25/01/2024
117 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Για άλλη μια φορά οι κάτοικοι της Κω βρίσκονται χωρίς καρδιολόγο στο νοσοκομείο, αφού ο ένας και μοναδικός είναι με αναρρωτική!

Χώρια οι άλλες ελλείψεις ειδικοτήτων και προσωπικού. 

Για άλλη μια φορά η πολιτική της κυβέρνησης αποδεικνύεται αδιέξοδη και επικίνδυνη.

Ευθύνες όμως έχουν και τα άλλα κόμματα όσο και διάφοροι τοπικοί παράγοντες που «πετάνε» υποσχέσεις και ψεύτικες διαβεβαιώσεις. Δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να σπέρνουν εφησυχασμό ,στηρίζοντας στην ουσία  την ίδια ακριβώς πολιτική που μας έφερε ως εδώ.

Εκατομμύρια ευρώ για την στήριξη του  τουρισμού, ακόμα και του  ιατρικού!! Ψίχουλα οι δαπάνες για το δημόσιο σύστημα Υγείας.

Στο νησί της Κω των υψηλότατων επιδόσεων του τουρισμού , τα κέρδη των ομίλων  με τις πλάτες όλων των κυβερνήσεων ,αυξάνονται σε βάρος της ζωής του λαού της Κω .

Οι δεσμεύσεις των κυβερνώντων ότι το δήθεν νέο ΕΣΥ  θα έλυνε  τα οξυμένα προβλήματα στον χώρο της Υγείας,πέφτουν στο κενό.

Ο λαός της Κω δεν μπορεί να περιμένει ποιο θα είναι το επόμενο θύμα

Εδώ και τώρα να καλυφθούν όλες οι θέσεις καρδιολόγων ,παθολόγων καθώς και όλων των ειδικοτήτων.

Το ΚΚΕ πρωτοστατεί και είναι αδιάκοπα στο πλάι των υγειονομικών και του λαού της Κω για: αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν Υγεία ,προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού (υγειονομικού, βοηθητικού ,τεχνικού) στο νοσοκομείο, στο Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας και στο ΕΚΑΒ ώστε να καλύπτει όλο το 24ωρο με δύο ασθενοφόρα .

25/1/2024


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/01 - 13:30
Μπράβο και πάλι μπράβο.
Από παιδί μια ζωή σε όλα τα δύσκολα μόνο το ΚΚΕ έβλεπα να πρωτοστατεί και να παλεύει για όλους μας για τα σχολεία για την ανεργία για την υγεία .Μπραβο μόνο μόνο έτσι και μόνο μαζί θα καταφέρουμε να σώσουμε το νησί από τους βολεψακηδες που αδιαφορούν για την υγεία μας και την ζωή μας.
Συνοδός ασθενούς στην παθολογική χωρίς παθολόγο εδώ και δύο χρόνια
Συνοδός ασθενούς στην παθολογική χωρίς παθολόγο εδώ και δύο χρόνια 25/01 - 23:09
The Τruth
ΕΚΑΒ με 2 ασθενοφόρα θέλει 20 άτομα τι να τα κάνουμε να ξύνονται, αφού το ΕΚΑΒ εδώ είναι καρότσα με νομικές καλύψεις ελληνικού δημοσίου, δίχως δίχως δίχως. Οποίος αμφιβάλει ας αντικρούσει αυτό.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/01 - 15:41
Παρατήρηση
Δεν σας ψήφισα ποτέ..Δεν σας συμπάθησα ποτέ για μερικές πολιτικές σας απόψεις που είναι ακραίες... Οφείλω όμως να παραδεχτώ την στάση σας.. μπράβο θα πω για πρώτη φορά στην ζωή μου

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ