Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κλιμάκιο της ΝΔ στην Κω για συναντήσεις με επαγγελματίες και φορείς

25/04/2023
346 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Στην Κω βρίσκεται σήμερα κλιμάκιο της ΝΔ από την Αθήνα προκειμένου να γίνουν γόνιμους και παραγωγικές συναντήσεις με φορείς και επαγγελματίες.Το κλιμάκιο αποτελείται από τον κ. Μάνο Λογοθέτη γενικό γραμματέα του Υπουργείου Μετανάστευσης, κ. Βαγγέλη Κυριαζόπουλο γενικό γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας, κ. Χρήστο Ροϊλό υπεύθυνο της 2ης ΔΥΠΕ , κα. Μαρία Ψύρη πρόεδρος ΝΔ Κω , Γιώργο Ζήρα ταμίας της ΝΔ Κω και άλλα στελέχη του κόμματος.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του κλιμάκιου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του Επιμελητηρίου. Στον πρόλογό του ο κ. Λογοθέτης τόνισε την ανάγκη οι επαγγελματίες να μεταφέρουν όλα τα προβλήματα και ζητήματα καθώς και οι 3 ομιλητές εκπροσωπούν νευραλγικούς τομείς όπως την υγεία, τη ναυτιλία και την μεταναστευτική πολιτική, θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία.

Ο κ. Λογοθέτης υπογράμμισε ότι βρισκόμαστε στην αρχή μίας νέας ελπιδοφόρας τουριστικής περιόδου και υπό αυτό το πρίσμα η συζήτηση αποκτά μεγάλη σημασία προκειμένου από κοινού να τεθούν οι βάσεις ώστε να κυλήσει ομαλά.

«Θέλουμε να συνδράμουμε και να βοηθήσουμε στις όποιες ανησυχίες και προβλήματα έχετε. Για αυτό το λόγο βρισκόμαστε εδώ και έχουμε επαφές από το πρωί», δήλωσε ο κ. γενικός γραμματέας του Υπουργείου Μετανάστευσης.

Από την πλευρά του ο κ. Κυριαζόπουλος παρουσίασε τις θέσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας σε ότι αφορά την ανάπτυξη της ναυτιλίας, τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις καθώς και το Μεταφορικό Ισοδύναμο ενώ ο κ. Ροΐλός μίλησε για τα θέματα υγείας και τις δημόσιες δομές.

Από την πλευρά τους οι παρευρισκόμενοι φορείς είχαν την ευκαιρία να θέσουν τους προβληματισμούς τους για όλα τα παραπάνω και ιδιαίτερα για τα ζητήματα υγείας που είναι ένα θέμα που απασχολεί την κοινωνία του νησιού. Αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες θεσμικές επισκέψεις από στελέχη της ΝΔ στην Κω και τα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 23:11
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
πιο εθνοπροδοτεσ απο τους πολιτικουσ ειναι αυτοι που τους στηριζουν.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ