Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΚΝΕ Κω: Χαιρετίζουμε τις δυναμικές και συγκινητικές κινητοποιήσεις μαθητών σε Κω - Νίσυρο

15/03/2023
33 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Η ΟΒ Κω της ΚΝΕ χαιρετίζουμε τις δυναμικές και συγκινητικές κινητοποιήσεις μαθητών δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, που πραγματοποιούνται τις τελευταίες μέρες στα νησιά της Κω και Νισύρου.

Στον δρόμο του αγώνα κερδίζει η ζωή!

Δύο εβδομάδες μετά το έγκλημα στα Τέμπη, οι μαθητές των νησιών μας βάζουν τη δική τους πινελιά στον πίνακα των νεολαιίστικων κινητοποιήσεων με ένα και μόνο αίτημα «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί! Η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί!»

Η νέα γενιά δεν επιτρέπεται να συγχωρήσει καμία κυβέρνηση, σημερινή ή χθεσινή, αφού όλες οι κυβερνήσεις έχουν στήσει και υπηρετούν ένα κράτος εχθρικό για τον λαό και τη νεολαία, αλλά φιλικό στους επενδυτές και τις ανάγκες τους. Ένα κράτος που βάζει τις ζωές μας στο ζύγι κόστους-οφέλους, που αφήνει τα νησιά μας χωρίς γιατρούς και δημόσια νοσοκομεία, με σχολεία που πέφτουν οι σοβάδες, που πλημμυρίζουν με την πρώτη βροχή και με τις αυλές τους γεμάτες κοντέινερ.

Χθες ήταν τρένο, αύριο καράβι – Στο σύστημα αυτό κανένα συγχωροχάρτι!

Οι μαθητές στην Κω και στη Νίσυρο που κινητοποιούνται και διεκδικούν σύγχρονες και ασφαλείς μετακινήσεις, υποδομές και δωρεάν – δημόσια υγεία πρέπει να πληθύνουν! Η οργή και η αγανάκτηση που νιώθει η νεολαία να εκφραστεί με οργανωμένο αγώνα ενάντια στο σύστημα και στην πολιτική που βάζει ταβάνι στις ζωές και στα όνειρά μας! Για να γίνουμε εμείς πρωταγωνιστές στις αποφάσεις για τις ζωές και το αύριο μας!

Καλούμε όλους τους μαθητές των γυμνασίων, λυκείων και ΕΠΑΛ Κω και Νισύρου να μην σκύψουν το κεφάλι, να δυναμώσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, με μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, την Πέμπτη 16 Μάρτη!

ΟΒ Κω της ΚΝΕ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Κως
Κως 17/03 - 01:12
Όμορφη Κως
Ποιο βρώμικο παιχνίδι; Μήπως εννοείς αυτό που οι σταθμαρχες είναι στο πόστο με ρουσφέτι και οι υποδομές δεν έγιναν απ' τις προηγούμενες κυβερνήσεις που φταίνε για όλα κι οι καημένοι οι αρχοντοκαθημενοι οι σημερινοί κλαίνε γιατί χάνουν τις καρέκλες και τις ψήφους;Αααααα ναι αυτό θα εννοείς αλλά η ευθύνη μόνο δική σου μικρέ άνθρωπε και των ομοίων σου. Συγχαρητήρια για το επίπεδο
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/03 - 22:26
Ανώνυμος
Πόσο καμμενοι είστε; Βάζετε μικρά παιδιά στο βρώμικο παιχνίδι των μικροκομματικων συμφερόντων.Κομμουνιστες είστε και φαίνεστε.......

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ