Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κόπηκε από τις εκλογές το κόμμα Κασιδιάρη – «Πράσινο φως» για τον Κανελλόπουλο

02/05/2023
80 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, «Ελληνες» αποκλείεται από τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου, κατόπιν σχετικής απόφασης του Αρείου Πάγου.

Σε ό,τι αφορά το κόμμα ΕΑΝ που έχει ιδρύσει ο επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, πέρασε τον έλεγχο της νομιμότητας που διενεργεί το ανώτατο δικαστήριο, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δημόσια, πριν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στις εκλογές, με το δικό του κόμμα, είχε δηλώσει ότι θα ηγηθεί του κόμματος Κασιδιάρη.

Οι πραγματικές σχέσεις των δύο ανδρών αξιολογήθηκαν από τον Αρειο Πάγο, καθώς κάτι τέτοιο ελέγχθηκε και αυτεπάγγελτα από το Δικαστήριο, αλλά και προβλήθηκε μέσω υπομνήματος από το ΠΑΣΟΚ.  Στους συνδυασμούς του συγκεκριμένου κόμματος δεν υπάρχουν καταδικασμένα στελέχη της ΧΑ, ενώ δεν υπάρχουν άλλες αποδείξεις ότι πραγματικός ηγέτης του είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Το ανώτατο δικαστήριο εξέδωσε απόφαση για τα κόμματα, συνασπισμούς κομμάτων και μεμονωμένους υποψηφίους που θα λάβουν μέρος στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.


dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/05 - 23:38
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
Σημερα οι 9 Αεροπαγιτες με την Αντισυνταγματικη αποφαση τους να αποκοψουν απο τισ εκλογες τον κασιδιαρη και το κομμα Ελληνες που αυτοι ενεκριναν ως νομιμο πριν 3 χρονια σφραγισαν την πληρη καταλυση τησ <δημοκρατιας και της ανεξαρτητης Δικαιωσυνης στην Ελλαδα. οι συνεπειεςθα ειναι τραγικες και φυσικα ολεθριες. το να απαγορεψουν σε πανω απο ενα εκατομμυριο Ελληνες να ψηφισουν το κομμα που τους εκφραζει ειναι Ανρισυνταγματικο και παρανομο. οι πολιτικοι ειναι ολοι τους πουλημενοι και οι Δικαστες υποχειρια των πολιτικων. σημερα αυτοι οι 9 αριοπαγητες εγραψαν με μαυρα γραμματα τα ονοματα τους στην μαυρη λιστα των εθνοπροδοτων και γενεες των γενεεων των Ελληνων θα τους καταρουντε.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/05 - 22:47
Νεοδημοκρατης
Τί περίμεναν δηλαδή; Οι υπόδικοι, κατάδικοι να ξαναγίνουν βουλευτές; Ντροπή και στους συριζαυγιτες που δεν στήριξαν την προσπάθεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.Κατι κουμμουνια, μεσάνυχτα 25, που τους κυνηγούν οι χρυσαυγουλες έκαναν τουμπεκί.Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της.Οι φασίστες της ΝΔ τους συνέλαβαν, τους δίκασαν, τους εχωσαν φυλακή και τους απέκλεισαν.Ποιοι είναι τώρα δημοκράτες, κρίνεται εσείς.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ