Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κυρ. Μητσοτάκης: Στα 18 δισ. οι τουριστικές εισπράξεις το 2022 - Η μεγάλη επιστροφή του Eλληνικού τουρισμού δεν έτυχε, πέτυχε

20/12/2022
32 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στην εκδήλωση του υπουργείου Τουρισμού "Η μεγάλη επιστροφή του ελληνικού τουρισμού"

O τουρισμός είναι πυροδότης ανάπτυξης ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση του Υπουργείου Τουρισμού με θέμα: "2022 – Η μεγάλη επιστροφή του ελληνικού τουρισμού", σημειώνοντας ότι στα 15 δισ. που είχε προϋπολογίσει για το 2022 το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να προστεθούν άλλα 3 δισ. έσοδα από τις τουριστικές εισπράξεις.

Οπως υπογράμμισε "αυτοί οι πόροι κατευθύνονται στην κοινωνία", προσθέτοντας πως με βάση τα δεδομένα φέτος "μπορούμε ανεπιφύλακτα να μιλάμε για επιτυχία και για τη μεγάλη επιστροφή του ελληνικού τουρισμού".  

"Οι αφίξεις ως το τέλος της χρονιάς εκτιμούμε ότι θα φτάσουν στο 88% του αριθμού ρεκόρ του 2019 ενώ όμως οι εισπράξεις θα κινηθούν περίπου στα ίδια ίσως και λίγο υψηλότερα και έτσι από τα 15 δισ. που έχουν προβλεφθεί ως έσοδα για το 2022 θα προστεθούν τουλάχιστον 3 δισ ακόμα", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

"Η Ελλάδα ως προορισμός όλον τον χρόνο οδεύει σταδιακά προς μία σεζόν δώδεκα μηνών. Έχουμε κάθε λόγο να μπορούμε να το κάνουμε, υπάρχουν ακόμα πάρα πολλές περιοχές της χώρας που είναι τουριστικά παρθένες, παντελώς αναξιοποίητες. Και ο πολιτιστικός μας τουρισμός έχει σημαντικότατες προοπτικές ανάπτυξης" ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.  


thetoc.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ