Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Αιγαίου: Σε κινήσεις απόγνωσης οδηγούνται οι πρόσφυγες και οι μετανάστες στη Ρόδο

29/10/2023
33 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Δήλωση Γιάννη Αγγέλου

Σε κινήσεις απόγνωσης οδηγούνται οι πρόσφυγες και μετανάστες στη Ρόδο μετά και την στάση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και των τοπικών αρχών, που τους αφήνουν αβοήθητους για μέρες μέσα στα πάρκα και σε απαράδεκτες συνθήκες.

Σήμερα το πρωί, μεγάλος αριθμός προσφύγων επεδίωξε να επιβιβαστεί σε πλοίο της γραμμής για Αθήνα για να βγουν από το αδιέξοδο που τους έχουν οδηγήσει όλοι οι πολιτικά υπεύθυνοι.

Να λυθεί άμεσα το ζήτημα της μεταφοράς τους στην Αθήνα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στέκεται στο πλευρό των προσφύγων και απαιτεί ΑΜΕΣΗ λύση, όχι εμβαλωματικού χαρακτήρα, ούτε μεταφοράς του προβλήματος σε άλλο νησί.

Περιφέρεια και Δήμος να βρουν χώρο για τη στέγαση των προσφύγων, δεδομένου ότι η κατάσταση θα γίνεται όλο και χειρότερη, μετά τα διαδραματιζόμενα και στη Μέση Ανατολή. Και επειδή η κατάσταση θα συνεχίζεται εντεινόμενη, επιτέλους, έχει η Περιφέρεια την ευθύνη να αναδείξει και να πιέσει την κυβέρνηση για να σταματήσει αυτή η κατάσταση που πηγάζει από τη συμφωνία   ΕΕ – Τουρκίας.

29/10/2023

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αναγνώστες
Αναγνώστες 30/10 - 00:48
Κοινωνία
Αριστεροί με δεξιές τσέπες γεμάτες χρήμα να τους πάρετε στα σπίτια σας .αφού είστε ευαίσθητοι. Εκείνοι να δείτε πόσο ευαίσθητοι είναι. Εισβολείς νέοι και εν δυνάμει στρατός είναι ξυπνήστε πριν είναι αργά.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ