Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

M. Iατρίδη: Στη Βουλή το αίτημα του Δικηγορικού Σ/γου Κω για την ενίσχυση της στελέχωσης του Ειρηνοδικείου Καλύμνου

15/09/2022
58 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη,με βάση την ενημέρωση που είχε από το Δικηγορικό Σύλλογο Κω, ζήτησε σήμερα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, να ενισχυθεί με προσωπικό το Ειρηνοδικείο Καλύμνου, με δεδομένο ότι από τις τρεις οργανικές θέσεις έχει πληρωθεί μόνον η μία.

Ειδικότερα, η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. κατέθεσε άμεσα ως αναφορά στη Βουλή, την επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, στην οποία επισημαίνεται η ελλιπής στελέχωση του Ειρηνοδικείου Καλύμνου, γεγονός που δημιουργεί ζητήματα στην ομαλή λειτουργία του. 

Περαιτέρω, σημειώνεται στην επιστολή, η οποία υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Εμμανουήλ Χατζηάμαλλο, ότι η λύση της μετάβασης υπαλλήλων του Πρωτοδικείου της Κω προς την Κάλυμνο δεν είναι πάντα λειτουργική, λόγω της εδαφικής ασυνέχειας και των καιρικών συνθηκών, ενώ δημιουργείται ζήτημα και για τη λειτουργία του Πρωτοδικείου.

Στο πλαίσιο αυτό, προτείνεταιη άμεση απόσπαση ή μετάταξη υπαλλήλου που κατοικεί στην Κάλυμνο, καθώς και η δρομολόγηση των απαραίτητωνενεργειών για την κάλυψη όλων των οργανικών θέσεων του Ειρηνοδικείου Καλύμνου. 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
πατριωτησ
πατριωτησ 15/09 - 14:14
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
οτι και να κανεισ οσο και να προσπαθησ να κοροιδεψησ τον κοσμο οτι δηθεν προσφερεισ εργο με ανουσια πραγματα ενω ο κοσμοσ πεινα το μονο που καταφερνεισ ειναι να εξοργηζεις και να εναντιωνησ τον κοσμο εναντιων σου. η νεα δημοκρατια και ολοι σασ εχετε τελειωσει. οι ελληνεσ πλεον ψηφιζουν το μονο πατριωτικο κομμα << ΕΛΛΗΝΕΣ >>.Μονο ο Ηλιασ θα σασ χωσει ολουσ ισοβια για εσχατη προδοσια. ερχετε το κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ και ειμαστε εκατομυρια. μετα τισ εκλογεσ δεν θα βρησκετε πλανητη να κρυφτειτε και οι 300. διοτι παραπλανησατε κοροιδεψατε εκβιασατε εκφοβισατε τουσ ελληνεσ και τουσ εμβολιασατε με τα θανατηφορα εμβολια mRNA και ετσι σκοτωσατε εκατονταδεσ χιλιαδεσ ελληνεσ και ποσοι ακομα θα πεθανουν. ο κοσμοσ θα σασ ξεσκισει.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ