Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μ. Κόνσολας: 7 νέες προσλήψεις για τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στα Δωδεκάνησα

24/02/2023
42 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Η πρωτοβουλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Μάνου Κόνσολα για την βελτίωση των συνθηκών εξυπηρέτησης ασφαλισμένων και των συνταξιούχων στα Δωδεκάνησα, παράλληλα με την ενίσχυση με προσωπικό των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, έτυχε απάντησης από τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Τσακλόγλου.

Σύμφωνα με την απάντηση του Υφυπουργού στο νέο κύκλο προσλήψεων στον ΕΦΚΑ που εγκρίθηκε, πρόσφατα, από το Υπουργικό Συμβούλιο, οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στα Δωδεκάνησα θα ενισχυθούν με 7 νέες προσλήψεις προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Σε δήλωση του και αναφερόμενος στην απάντηση του Υπουργείου Εργασίας, ο Μάνος Κόνσολας τονίζει:

«Είναι θετικό το γεγονός της ενίσχυσης με προσωπικό, στον κύκλο των νέων προσλήψεων για το 2023, των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στα Δωδεκάνησα.

Γνωρίζω όμως και γνωρίζουμε όλοι μας ότι οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες.

Οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι στα Δωδεκάνησα πρέπει να εξυπηρετούνται στον τόπο κατοικίας τους και αυτό πέρα από την ενίσχυση των υπηρεσιών με προσωπικό, επιβάλλει και την ανάπτυξη υποδομών διαλειτουργικότητας μεταξύ των υπηρεσιών και ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης μέσα από τα ΚΕΠ των ασφαλισμένων, για όλες τις συναλλαγές τους με τους ασφαλιστικούς φορείς».


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/02 - 16:58
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ
Έχω πάθει πλάκα με τον κ.καθηγητη.Σε διάστημα μόλις 2 μηνών έχει κάνει τόσες παρεμβάσεις που δεν έχουν γίνει 3 1/2 χρόνια.Τοσο κινητικότητα, δεν το πιστεύω.Αν ήταν έτσι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα για αυτόν.Οι εκλογές είναι κοντά και θα έχουμε εκπλήξεις, όχι ως προς την ΝΔ, αλλά ως προς τους βουλευτές.Θυμιθειτε το........

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ