Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μ. Κόνσολας: 9 μέτρα για τη στήριξη της Ελληνικής οικογένειας

28/04/2023
65 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Στον Αρχάγγελο περιόδευσε χθες ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάνος Κόνσολας, συζητώντας με πολίτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν αλλά και για το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου.

«Η μοναδική ρεαλιστική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας είναι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Διασφαλίζει την πολιτική και οικονομική σταθερότητα, την ανάπτυξη και τη μείωση των φόρων», τόνισε ο Μάνος Κόνσολας που έθεσε ως έναν από τους κεντρικούς στόχους της νέας τετραετίας τη στήριξη της οικογένειας με συγκεκριμένα μέτρα, όπως:

1. Αύξηση κατά 50.000 των θέσεων για βρέφη και νήπια σε βρεφονηπιακούς σταθμούς για τη στήριξη της εργαζόμενης μητέρας.

2. Διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των παιδικών σταθμών ως τις 5.30 το απόγευμα.

3. 40.000 θέσεις φύλαξης νηπίων και παιδιών μέσω του προγράμματος «Νταντάδες της γειτονιάς.

4. Αύξηση του επιδόματος μητρότητας στους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες από τους 4 στους 9 μήνες στο ύψος του κατώτατου μισθού αντί των 150 ευρώ που είναι σήμερα.

5. Αύξηση του αφορολόγητου ορίου κατά 1.000 ευρώ για τις οικογένειες με παιδιά.

6. 1,8 δις σε 137.000 νέους έως 39 ετών για να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι με φθηνά στεγαστικά δάνεια και προσιτά ρυθμιζόμενα ενοίκια

7. Ανέγερση 2.500 κοινωνικών κατοικιών και ανακαίνιση 4.000 κενών κατοικιών, ιδιοκτησίας του δημοσίου, οι οποίες θα δοθούν σε νέους με οικογένειες.

8. Δημιουργία 150 νέων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

9. Επέκταση των ολοήμερων σχολείων.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αναγνώστες
Αναγνώστες 28/04 - 18:24
Πολιτική
Επιτέλους και ένας πολιτικός που στηρίζει την ελληνική οικογένεια. Γιατί αν περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ την ΕΡΤ και τα βοθροκαναλα αυτά στηρίζουν τα Σόδομα και τα Γόμορα. Θέλουν να τους επιτρέψουν να αγοράζουν νόμιμα παιδιά από παρένθετες μητέρες τέρατα για τους υπόπτους σκοπούς των παιδοφιλων. Πως κατάντησε η κοινωνία μέσα στη σαπιλα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ