Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μ. Κόνσολας: Μια ψήφο με το χέρι στην καρδιά - Μεγάλη συγκέντρωση στη Λέρο

04/05/2023
52 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μια μεγάλη και ενθουσιώδη συγκέντρωση πολιτών στη Λέρο, ο Μάνος Κόνσολας εξέφρασε τη βεβαιότητα και την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Στις 21 Μαΐου όλοι μας είμαστε μπροστά σε συγκεκριμένες επιλογές:

Θα  συνεχίσει η χώρα στο δρόμο της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ή θα εγκλωβιστεί στην ακυβερνησία και στην αστάθεια;

Θα συνεχίσουμε με μια κυβέρνηση που έχει στην κουλτούρα της τη μείωση των φόρων και μείωσε πάνω από 50 φόρους χωρίς να επιβάλλει ούτε ένα φόρο ή θα επιστρέψουμε στη συνταγή των φόρων δίχως τέλος και χωρίς λογική;

Θα συνεχίσει η χώρα να ασκεί μια αποτελεσματική εξωτερική και αμυντική πολιτική, χτίζοντας συμμαχίες και ενισχύοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις και προστατεύοντας αποτελεσματικά τα θαλάσσια σύνορα της ή θα παραδοθεί στις ιδεοληψίες της αριστεράς και στην ανεξέλεγκτη είσοδο μεταναστών;», τόνισε ο υπ.Βουλευτής.

Ο Μάνος Κόνσολας αναφέρθηκε στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης  της Λέρου με το ηπειρωτικό δίκτυο που ξεκινά και διασφαλίζει την ενεργειακή επάρκεια της Λέρου και στο ζήτημα της επέκτασης του λιμανιού στο Λακκί, που θα διευκολύνει την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων και την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, καθώς και στην εκκίνηση της διαδικασίας για την αξιοποίηση και την επέκταση των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου της Λέρου με στρατηγικό επενδυτή, όπως έγινε και για τα άλλα περιφερειακά αεροδρόμια.

Παράλληλα, ο κ. Κόνσολας έθεσε ως στόχους:

- Την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ από το 2025, όπως προβλέπει και η απόφαση του Ecofin και για την οποία ο ίδιος ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία στην Επιτροπή Περιφερειών.

- Τη χρηματοδότηση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων των νησιών από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.

- Ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο για τα Δωδεκάνησα με στόχο τη μείωση των ανισοτήτων και την άρση της απομόνωσης των νησιωτικών περιοχών.

«Σας  ζητώ και πάλι μια καθαρή και ισχυρή εντολή. Μια ψήφο με το χέρι στην καρδιά.

Για μένα η πολιτική δεν γίνεται από ένα γραφείο και από απόσταση από τα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων.

Το ξέρετε γιατί με ξέρετε καλά.

Ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη.

Είμαι κοντά στο πολίτη στα δύσκολα και όχι στα εύκολα. Και έτσι θα συνεχίσω», έκλεισε την ομιλία του, καταχειροκροτούμενος από τους πολίτες της Λέρου, ο Μάνος Κόνσολας. 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ