Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

M. Χρυσοχοΐδης σε Διοικητές Νοσοκομείων: Οδηγία για 24ωρο «αλέρτ» - Οι πρώτες αλλαγές που έρχονται άμεσα σε νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, Κ.Υ.

28/06/2023
474 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Τις πολύωρες αναμονές στα Επείγοντα Περιστατικά, τις ατέρμονες ουρές για ένα χειρουργείο σε δημόσιο νοσοκομείο και οι καθυστερήσεις του ταλαιπωρημένου ΕΚΑΒ, είναι μερικά από τα πρώτα που θα επιχειρήσει να βελτιώσει στο ΕΣΥ ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Τους στόχους, τους προβληματισμούς αλλά πάνω από όλα τις λύσεις για την καθημερινότητα των πολιτών στον τομέα της Υγείας, έθεσε το απόγευμα της Τρίτης ο νέος υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε πολύωρη διάσκεψη με συνεργάτες τους.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν τα νέα στελέχη της διοίκησης του υπουργείου Υγείας, οι διοικητές και των 7 Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ.

Τα πρώτα σοβαρά προβλήματα που θα επιχειρήσει να λύσει ο νέος υπουργός, αφορούν τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στις αναμονές για τα χειρουργεία, τις πολύωρες αναμονές στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων, αλλά και στην ανταπόκριση του ΕΚΑΒ.

Αναφορικά με το ταλαιπωρημένο ΕΚΑΒ, ο νέος υπουργός Υγείας εξήγησε την Τρίτη ότι ήδη σχεδιάζεται η αναβάθμισή του, ώστε να γίνουν ευκολότερες, ασφαλέστερες και ταχύτερες οι διακομιδές ασθενών, με προσθήκη πολλών και σύγχρονων εναέριων μέσων.

Οδηγία Χρυσοχοΐδη για 24ωρο «αλέρτ»

Ο νέος υπουργός υγείας με αυστηρό ύφος ζήτησε από τους διοικητές των νοσοκομείων να είναι σε επαγρύπνηση όλο το εικοσιτετράωρο ώστε να αντιμετωπίζουν τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες,  σημείωσε ότι θα πρέπει να δίνεται βάρος ακόμη και στις λεπτομέρειες που μπορεί να καταγράφονται μέσα στα νοσοκομεία, όπως εάν υπάρχουν προβλήματα τεχνικής φύσεως στις υποδομές, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των ασθενών.

«Όποιος δεν μπορεί να το πει τώρα»
Ο νέος υπουργός υγείας συνομιλώντας με πάνω από 120 Διοικητές Νοσοκομείων και Διοικητές Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) μέσω τηλεδιάσκεψης, χρησιμοποίησε αυστηρό ύφος για να τονίσει ότι «Όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί να μας το πει από τώρα». Κάτι που σημαίνει πως στο άμεσο διάστημα θα προχωρήσει σε… ξεκαθάρισμα των Διοικητών των Νοσοκομείων -οι οποίοι να σημειωθεί ότι έλαβαν παράταση στη θητεία τους λίγο πριν τις εκλογές

Ο νέος υπουργός υγείας με αυστηρό ύφος ζήτησε από τους διοικητές των νοσοκομείων να είναι σε επαγρύπνηση όλο το εικοσιτετράωρο ώστε να αντιμετωπίζουν τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.

 Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ethnos.gr, σημείωσε ότι θα πρέπει να δίνεται βάρος ακόμη και στις λεπτομέρειες που μπορεί να καταγράφονται μέσα στα νοσοκομεία, όπως εάν υπάρχουν προβλήματα τεχνικής φύσεως στις υποδομές, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των ασθενών.


Με πληροφορίες από news247.gr και ethnos.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/06 - 05:42
Ktel kos
The summer timetables to kefallo are a joke you should resign k major
Andreas.ashiotis0aς
Andreas.ashiotis0aς 30/06 - 05:31
Kte kos
The buses to pyli and kefalos in the summer is a joke dear dimaarhe resign ..look at rodos bus network
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/06 - 05:20
Ktel kos
Ta ktel stil. Kos ine. Lamogiao dimarhoos ti's kos ehei metohes sra ktektel kos3ee3?. 40 hronia
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/06 - 23:09
Χαχα αχαχαχαχ
Χαχαχα χαχαχα χαχαχα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/06 - 22:03
ΝΑΙ ΚΑΛΑ
ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ; ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.
Γεωργιος Νικολαου
Γεωργιος Νικολαου 28/06 - 21:57
Νοσκομειο ωρα διαλυσης
Oταν ο τωρινος διοικητης του νοσοκομειου της Κω διοριστηκε απο τον Τσιπρα ως αντιπροεδρος στο νοσοκομειο της Ροδου μαντεψτε ποια ηταν η προηγουμενη εργασια του?ΧΑΣΑΠΗΣ - ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ ναι καλα ακουσατε ΧΑΣΑΠΗΣ - ΚΡΕΟΠΩΛΗΣΕχει ψηφιστει απο τον Κικιλια ομως νομοθετικη διαταξη ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ οτι ΟΛΟΙ οι διοικητες και υποδιοικητες νοσοκομειων να εχουν σπουδασει κατι παραλληλο με ιατρικα - διοικηση - οικονομικα σε αντιθετη περιπτωση ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ αντε να τα λεμε ολα και εχουμε να βγαλουμε και αλλα ακομα ΩΣΟΝΟΥΠΩ !!!Σαφως και ενας επαγγελματιας Χασαπης εχει δικαιωμα στο ονειρο αλλα οταν στο πεδιο αποτυγχανει ωρα να αφηνει το ποστο σε καποιον επομενο ειδικο και αποτελεσματικο αλλωστε ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα στην αποτυχια καθως και στην αποτυχια, του συστηνουμε καθως θα αποχωρρει να κλεισει και την πορτα φευγοντας

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ