Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Βασίλη Α. Υψηλάντη σε Κάλυμνο και Ψέριμο

14/05/2023
32 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλειος Α. Υψηλάντης κλείνει τον κύκλο της περιοδείας του στα νησιά του τόπου μας με την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κάλυμνο!


Εκτός από την κεντρική του ομιλία, η οποία διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Καλύμνου, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί γειτονιές της Καλύμνου και να συζητήσει με πολλούς συμπατριώτες του οι οποίοι του εξεδήλωσαν την στήριξή τους τόσο για το μεγάλο ενδιαφέρον του για την επίλυση των προβλημάτων του νησιού, όσο και για την Καλυμνιακή καταγωγή του. Την τελευταία ημέρα της επίσκεψης του στην Κάλυμνο επισκέφθηκε το προεκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας του νησιού, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος. 


Επίσης, ο Βασίλης Α. Υψηλάντης κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο συμμετείχε στη Δοξολογία και κατέθεσε στεφάνι για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων. 


Με ιδιαίτερη συγκίνηση, ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε την Ψέριμο, όπου έγινε δεκτός με έντονο ενθουσιασμό από τους κατοίκους του ακριτικού μας νησιού. 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ