Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με την οικογένειά του στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία ο Γιάννης Παππάς

27/06/2023
101 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το υπουργικό σχήμα προσήλθε στην ώρα του για την ορκωμοσία και ορκίστηκαν τα 63 μέλη της νέας κυβέρνησης.

Ο νέος υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής – Βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς έφθασε στο Προεδρικό μέγαρο για την ορκωμοσία συνοδευόμενος από την οικογένειά του, τη σύζυγό του Ρένα και τα δύο τους παιδιά Κωνσταντίνο και Ελεάνα, με χαμόγελα και συγκίνηση, ενώ προσερχόμενος έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά δίκτυα που μετέδιδαν σε απευθείας σύνδεση.

 

«Αξίζει να παλέψω και να αγωνιστώ για τα νησιά μας. Θα δώσουμε τεράστιο αγώνα να στηρίξουμε τους ανθρώπους στα νησιά μας», δήλωσε προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

Το νέο υπουργικό σχήμα είναι και ηλικιακά ανανεωμένο, καθώς ο μέρος όρος ηλικίας έχει κατέβει στα 53 χρόνια και το 45% είναι από τη γενιά των σαραντάρηδων.

 

Σήμερα, ορκίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο 23 υπουργοί και 39 αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί. Οι 15 είναι γυναίκες και από αυτές οι 4 είναι υπουργοί, 1 αναπληρώτρια υπουργός και 10 υφυπουργοί. Στο προηγούμενο σχήμα μετείχαν μόλις 9 γυναίκες (3 υπουργοί και 6 υφυπουργοί).

 

Το υπουργικό σχήμα προσήλθε στην ώρα του για την ορκωμοσία, ενώ παρακάτω αποτυπώνονται μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες κατά την είσοδό τους.

 

realvoice995.gr

(φωτο parapolitika.gr)

 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ